Swedish House Mafia - Greyhound (videoclip nou)

Cel mai cunoscut trio din muzica dance mondiala, Swedish House Mafia si-a lansat zilele trecute noul single "Greyhound", la pachet cu un videoclip pe cat de SF, pe atat de captivant si antrenant.

Suedezii Axwell, Steve Angello si Sebastian Ingrosso au fost transformati in ultimul lor videoclip in caini super-tehnologizati care se iau la intrecere. E fain si putin intrigrant sa vezi ca cei trei prieteni la catarama, care beau, fac muzica si se distreaza impreuna se iau la intrecere pentru 3 grupuri de magnati care beau vodka. Da... acest video este sponsorizat (blink! shameless self-promotion), dar ii iertam pe baieti de data asta.

Sa urmarim videoclipul!

Dupa ce au dat din maini si picioare intr-o camera intunecata, incercand sa faca pe plac magnatilor care se uitau la cei trei caini robotici in desert si care probabil i-au si sponsorizat pe cei trei (shameless self-promotion, repet), castigatorul intrecerii a fost... Sebastian Ingrosso. Materialul nu ne da un verdict si ne lasa cu ochii in soare si cu o sticla de vodka in fata. Shameless self-promotion. Dar noi am fost pe faza.

Va spun sincer ca imi place melodia principala, care apropo, nu este copiata dupa Hans Zimmer - Time (Audible Bootleg), asa cum am spus cand v-am prezentat Greyhound in premiera. Ca sa facem lumina, Audible este cel care s-a inspirat din Greyhound dupa ce a auzit-o prin decembrie in cadrul unui set live difuzat la radio. In alta ordine de idei, chiar daca este 100% instrumental, Greyhound depaseste atat Every Teardrop Is A Waterfall, cat si Save The World. Ce rost isi au niste tipete masculine cand melodia este absolut (shameless self-promotion, nu pot sa ma abtin) superba?

Va place noul videoclip Swedish House Mafia? Nu credeti ca meritam sa ii vedem pe cei trei suedezi, brat la brat, si in Romania?


5 comentarii

  • Bun clipul , foarte captivant big grin nu prea mi-am dat seama cine a castigat , as zice ingrosso mai mult dupa cover

  • SHM sunt zeii muzicii electronice si sunt deacord cu tine @ Kristofer ca melodia nu are nevoie de voce , dar minusul videoclipului este ca piesa este foarte mult scurtata deoarece incepe abia la 0:55.
    PS: Sper ca romanii sa traga cu urechea intr-o zi la astfel de piese.

  • tare happy

  • Cu siguranta una dintre melodiile care se va auzi anul acesta prin toate cluburile... Este incredibil ce pot sa faca cei 3 suedezi! Melodia provoaca dependenta!!

  • Foarte foarte taree !!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL