Taxi feat. Delia - Inadaptat (videoclip nou)

Delia si Taxi colaboreaza din nou cu o piesa cu un mesaj puternic si cu un videoclip ca un mozaic psihedelic - Inadaptat.

“Colaborarea cu Delia a fost exact ca cea de acum un an si ceva, de la piesa «Atat de trist»: extraordinara. Pe langa faptul ca este un om minunat, Delia este unul dintre acei artisti rari care, treziti la 3 dimineata si urcati direct pe scena, sustin un concert fara probleme. Cat despre piesa, pentru prima oara in 18 ani am folosit un cuvant vulgar. Acum regret. Regret ca n-am folosit mai multe”, declara Dan Teodorescu (Taxi).

“Suntem deja la a doua colaborare si ne-am propus sa nu ne lasam pana nu facem minimum trei albume. Scopul nostru este... sa nu ajungem pe radio!”, adauga Delia.

Cu peste 18 ani de activitate muzicala, Taxi este una dintre cele mai cunoscute si apreciate trupe din Romania. De-a lungul timpului, piese de succes precum “Cele doua cuvinte”, “Jumatatea mea”, “Stelele care cad” au surprins publicul prin originalitate si prin mesajele sincere si emotionante, dar si prin tema sociala si politica.

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania si totodata una dintre cele mai importante aparitii din showbiz. Vara aceasta, Delia a cucerit publicul si topurile muzicale din tara cu piesele “Ramai cu bine” si “Weekend” (alaturi de The Motans), mentinandu-se saptamani la rand pe primele pozitii.

Cum vi se pare noua lor piesa?


1 comentariu

  • Mă bucur ca avem un artist cu un PACHET COMPLET, precum Delia! Cu aceasta melodie dă dovadă de creativitate, atat pe plan melodic cat si visual! Este o artista care iasă din tipare, dar totuși rămâne fidelă stilului care a consacrat-o! Pachetul complet, voce, looks, visuals, style, attitude..... pe când Andra poate să rămână la cea mai buna voce din România care cântă manele de 10 ani încoace, vede ca iasă banul.. ce zice? Hai să rămân dom'le la aceleasi melodii de ***** gust, ca oricum babele ma ridica in slavi! laughing

    Delia, Taxi, aplauze!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL