Teaser videoclip Corina feat. JJ - No Sleepin

In urma cu cateva minute, pe contul de YouTube Roton a fost lansat teaserul clipului No Sleepin. Piesa este interpretata de Corina si JJ iar filmarile pentru clip s-au desfasurat la Casa Scriitorilor, in regia lui Marian Dinescu.

Melodia a aparut inca din luna octombrie iar aici v-am prezentat poze de la filmarile videoclipului.

Mai jos aveti teaserul clipului. V-am facut curiosi, va place? :)


30 comentarii

 • @Christian Evans: Mai lasa-ne cu Ellie white, faci prea mult off-topic, ar trebui sterse comentariile care n-au legatura cu articolul.

  btw, cred ca o sa fie hot videou' big grin

 • Da, clipu o sa fie categoric hot, si sper ca, Corina sa nu fie mai dezbracata decat era in poze. Asa e decent si asa vreau sa ramana. Si JJ va fi sizzling cool!

 • sa speram ca nu va fi la fel de dizgratioasa ca in emisiuni atunci cand danseaza la bara...

 • foarte tare din preview...sper sa fie la fel de interesant si clipul big grin

 • 25. Gabi Szabo in 21.12.2010 /11:49

  Vai ce-o sa-mi placa!!!!!!!BRAVO

 • Sa imi zica cineva diferenta dintre piesa asta si Lavive & ESRA - No Time For Sleeping ... chiar nu exista nicio diferenta laughing Moga a "compus" piesa ? Care s-a inspirat din celalalt ?

 • Lavive au facut cover dupa piesa Corinei. Google it rolling eyes

 • @ Pyuric : Au facut cover si la `How Deep Is Your Love` (Akcent), `Burning Love` (Connect-R) si `Unisex` (Fly Project). Am cautat pe net detalii si am ajuns la concluzia ca germanii nu stiu ca piesele sunt romanesti, iar unii chiar au impresia ca noi le furam piesele lor sad. Fetele alea isi fac promovare pe piesele artistilor nostri, ar fi culmea sa aiba mai mult succes decat originalele sad.

 • Cei de la Roton au contract semnat cu Warner, nu acuza nimeni ca ar fi furate piesele respective, scrie clar peste tot de cine au fost compuse. Fetele alea au castigat Popstars Germania si au lansat albumul de coveruri imediat dupa. Oricum, deja au mai mult succes decat originalele, fiindca acest concurs este la ei foarte popular. Coverul dupa piesa Corinei a fost primul single pe care l-au promovat si a fost in ziua lansarii cel mai urmarit clip pe YouTube (sau printre cele mai urmarite, in orice caz).

 • [...] Premiera are loc simultan pe Libertatea.ro si pe Monden.Info. Videoclipul a fost filmat in 29 noiembrie anul trecut la Casa Scriitorilor in regia lui Marian Dinescu. O multime de poze de la filmari v-am prezentat AICI, un making of ai putut vedea AICI, iar un teaser al clipului aveti AICI. [...]

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL