The Motans - Tu (videoclip nou)

The Motans vin cu piesa dupa piesa si videoclip dupa videoclip in ultima perioada. Astazi i-a venit randul lui Tu, balada de dragoste beneficiaza acum de un clip in care Denis pare a fi un pilot de avion pierdut si in cautarea iubirii.

"Tu", prima piesa marca The Motans a fost lansata in primavara anului 2016. Am avut mari emotii urmarind primele reactii si citind primele comentarii. Atunci era o inregistrare facuta in subsolul casei de cultura a oraselului Anenii Noi, acum e un videoclip. Pe parcursul acestui an, am aflat cat de mult poate schimba o melodie viata unui om, atat a mea, cat si acelor care au indragit-o", a declarat The Motans.

Videoclipul pentru “Tu” a fost regizat de catre Ionut Trandafir, iar filmarile au avut loc in Bucuresti, dar si in Cheile Dobrogei.

The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.

“Muzica ma face sa ma simt implinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emotii si stari, zambete si sperante, fiori sau pur si simplu o liniste in sufletul celor care o asculta”, a spus The Motans.

In urmatoarea perioada, The Motans lucreaza pentru lansarea primului EP in care vor fi incluse mai multe piese la care lucreaza deja de mai mult timp. Recent, The Motans au bifat o super colaborare cu Delia, pentru piesa Weekend, care a ajuns rapid in topul favoritelor.

 

Va place videoclipul?

Taguri: tu, the motans

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL