The Ting Tings canta un cover dupa Lana del Rey

The Ting Tings s-au gandit sa cante un cover dupa melodia Born to Die a Lanei del Rey, in cadrul unei emisiuni la radio. Trupa engleza i-a dat un nou sound piesei, asezonat cu un tipat disperat de Call 911 now!

Totusi, nu se compara cu Lana del Rey. Chiar daca eu nu sunt fana ei, varianta originala suna mult mai bine decat ceea ce au realizat cei de la The Ting Tings. Vocea Lanei are ceva care da feeling piesei, pe cand cea a lui Katie e mai puternica si parca loveste cuvintele in loc sa le sopteasca.

Ascultati si voi mai jos ambele variante si spuneti-mi care va plac.

 Lana del Rey a reusit sa urce pe primele pozitii in topurile de vanzari de albume, in ciuda multor discutii care o contesta si pe alocuri ii contesta si talentul. De altfel ea s-a hotarat sa isi relanseze si primul album, scos sub numele de Lizzy Grant, pentru a demonstra ca putea sa cante si inainte sa aiba ditai contractul cu casa de discuri.

Pana acum Lana del Rey a devenit cunoscuta in mod special pentru piesa Video Games, dar si pentru prestatia live de la SNL, despre care s-a tot spus ca este dezastruoasa si poate cea mai proasta din istoria showului. Chiar si asa, Lana a mai cantat live de atunci si a demonstrat ca a fost doar o scapare.

Deci, pana la urma care varianta va place mai mult? Lana sau The Ting Tings?


1 comentariu

  • Lana pana la capat, tipa de fata are voce buna dar nu iese in evidenta, Lana are ceva special prin care se poate face cu usurinta remarcata.
    Dar pana la urma acesta e un cover...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL