The Wanted ne prezinta albumul Word of Mouth (video teaser)

The Wanted nu fac un teaser obisnuit pentru viitorul lor album, pe langa cele cateva secunde din fiecare piesa ne ofera si un material video. Scene de la shootinguri foto, de la emisiunile unde au fost prezenti, de pe la concerte sau chiar din videoclipurile pentru piesele deja lansate sun incluse in teaserul Word of Mouth.

 

Cel de-al treilea material de studio al baietilor va aparea la inceputul lunii noiembrie, pe 4 mai exact, si include deja cunoscutele Chasing the Sun sau I Found You, pe langa single-urile aparute anul acesta.

Dati play mai jos.

In total, albumul va contine 14 piese, iar cateva au fost deja alese si promovate drept singles. Printre ele se numara Walks Like Rihanna, Show Me Love si  We Own the Night, track ce a ajuns pe locul 94 in Billboard si pe pozitia a zecea in Marea Britanie, tara de origine a baietilor. Acest al treilea material de studio a fost reprogramat, dupa ce initial s-a intitulat Third Strike si ar fi trebuit sa apara inca de anul trecut, dupa lansarea Battleground. In schimb, trupa a luat-o de la zero cu producerea noului material si s-a pregatit pentru debutul pe piata din SUA, cu tot un reality show care sa ii urmareasca in viata de zi cu zi. Dupa lansarea Word of Mouth, The Wanted vor pleca intr-un turneu mondial despre care puteti citi mai multe aici.

Cum credeti ca va suna albumul per ansamblu? Au sanse The Wanted in SUA?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL