Tom Boxer & Morena feat Sirreal - Las Vegus (videoclip nou)

Tom Boxer si Morena s-au combinat cu MC-ul Sirreal pentru o piesa noua despre Las Vegus! Noul single a fost lansat direct cu videoclip!

Noul single Tom Boxer si Morena se numeste ‘LAS VEGUS’, titlul fiind inspirat din argoul americanilor din Nevada = Las Vegas. Acesta a fost compus de Tom Boxer in studiourile sale din Brighton, UK.

Tom Boxer aduce de aceasta data un element nou prin prezenta lui MC Sirreal, vocalul cunoscutei trupe britanice Boomfunk MC’s.

Vocile le-am inregistrat in UK alaturi de o echipa de producatori britanici, foarte respectati in industrie. M-am intalnit cu MC Sirreal, i-am propus sa isi aduce aroma speciala pe piesa iar chimia a fost ... exploziva! In 30 minute aveam partea lui gata! Apoi Sirreal a venit in Romania unde am si filmat clipul iar acum ne pregatitm sa promovam acest single in toata lumea inclusiv UK si USA” a declarat Tom Boxer.

PLAY!

Tom Boxer si Morena au lansat un concurs pe pagina lor oficiala de facebook : facebook.com/tomboxerofficial . Premiu este un dispozitiv muzical de ultima generatie plin cu muzica favorita a celor doi artisti implicati in proiect. Check it out daca sunteti fani ai muzicii!

In anul 2012 Tom Boxer a primit discul de aur pentru vanzari in Italia cu single-ul “Deep in Love”, piesa depasind 60 de milioane de vizualizari Youtube si ajungand no.1 in Italia, Spania, Polonia, Portugalia, Slovenia, Russia si nu numai.

Ce ziceti, marcheaza Tom inca un hit cu Morena? LIKE it?


5 comentarii

 • Videoclipuri din astea facea Guta prin anii 2000, sincer. laughing)


  Piesa e relativ ok..

 • Clipul il puteti vedea aici : http://youtu.be/4xDvjtNGQW0
  Sicera sa fiu nu stiu de ce comenteaza toti imbecilii pe site-ul vostru cand ar trebui sa fie un site dedicat fanilor si celor carora le pasa de muzica. Eu sunt fana Tom Boxer si Morena si tot ce a scos Tom Boxer a fost hit, asa ca din partea fan club ului nostru din Timisoara , un mare UP !

 • Adaugati alt cod embed, acesta e privat cica

 • this video e private. Deci nu ne place.

 • 5. sebastian in 16.02.2013 /18:47

  play la ce ? macar de ar fi primul dar numai video aiurea puneti

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL