Tom Boxer si Morena - Hey (videoclip nou)

TOM BOXER si MORENA lanseaza un nou videoclip la piesa HEY. Frumoasa cantareata se plimba pe o plaja salbatica si calareste un armasar in imaginile regizate de colegul sau.

Filmarile pentru noul videoclip Tom Boxer si Morena au avut loc in insula Menorca din Spania unde cei doi artisti au filmat alaturi de o echipa spaniola. In cele 3 zile de filmare, la apus (pentru ca asa prevede scenariul) au avut parte de o gramada de peripetii.

Dupa ce au terminat de filmat pe o plaja salbatica la ora 22:00 a inceput sa se lase intunericul. Dar plaja fiind la distanta de o ora de mers pe jos prin padure, echipa a fost atacata de lilieci. Tom a folosit din plin trepiedul de la camera foto pentru a-si face loc printre micii vampiri. Din fericire nimeni nu a patit nimic dar Morena recunoaste ca a tras o sperietura serioasa.

In a treia zi Morena a trebuit sa filmeze cu un armasar andaluz pe nume Unico desi nu mai mersese in viata ei calare. Spre surprinderea echipei Morena s-a imprietenit imediat cu calul (ceea ce se vede si in video) si totul a decurs minunat.

Suna ca niste scene din Survivors insa a fost "doar" o filmare de videoclip! Vezi mai jos ce a iesit!

Piesa "Hey" am ascultat-o pentru prima data luna trecuta insa acesta nu este singurul single ilustrat de Tom Boxer si Morena in 2012. Am mai avut videoclipul "Voulez vous" care a starnit imaginatia multora dupa ce am vazut pe Morena distrandu-se in tot felul de ipostaze cu alte doua fete frumoase.

Ce ziceti de Hey, a intrat deja in playlisturile voastre? Va place clipul?


13 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL