Tony Ray - Chica Loca (videoclip)

Dupa ce piesa a strans cateva milioane de vizualizari pe contul sau oficial, astazi Tony Ray lanseaza videoclipul piesei Chica Loca. Un material video plin de dinamism, cu o impatimita de ciclism care trece toate obstacolele si ajunge la un super party!

Evident, la petrecerea unuia dintre cei mai importanti producatori de biciclete din lume incing atmosfera Tony Ray si senzuala Gianna! Chica Loca a ajuns deja hit in Albania, Polonia, Bulgaria, Grecia, Serbia si chiar Rusia, semn ca tanarul Radu Lefter stie ce face.

 

Urmariti mai jos! Tony Ray feat Gianna - Chica Loca (Official Video)

 

Tony Ray s-a nascut la Iasi iar de mic a inceput lectiile de muzica, primul sau instrument fiind vioara, iar apoi a inceput cursurile Universitatii George Enescu din Iasi in compozitie muzicala si muzicologie. Din 2004 a colaborat cu United Media Music unde a compus si produs pentru: Lavinia, Anda Adam, Andra sau Double D.

In 2008 a colaborat pentur productia albumului Viata merge mai departe a lui Adrian Rusu si tot atunci a lucrat si cu Costi Ionita la piesa Can You Forgive, ce a intrat in finala Eurovision 2009.

Un alt clip de party pe care l-am putut vedea zilele acestea include si senzatia verii Celia & Mohombi dar si o noua piesa de la fostul component Animal X - Soparla. Cum vi se pare clipul? Piesa ati ascultat-o pana acum?


6 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL