Tranda feat Grasu XXL si Smiley - Sex pe Bass (poze filmari videoclip)

Zilele trecute, Tranda a filmat videoclipul noului sau single, „SxPB”, extras de pe EP-ul „CONSTANGELES - Volumul 1”.

Piesa "Sex Pe Bass" reprezinta o colaborare inedita cu Grasu XXL si Smiley, realizata in urma cu aproximativ doua luni la Okapi Sound si HaHaHa Production.

Filmarile s-au desfasurat la un hotel din Bucuresti si, asa cum spune titlul („Sex pe Bass”) si puteti vedea si in pozele de mai jos, clipul va fi unul plin de surprize... urmand sa fie prezentat saptamana viitoare pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Noul material semnat Tranda, „CONSTANGELES - Volumul 1”, este pregatit pentru lansare si va fi disponibil la doar cateva zile dupa clipul „SxPB” (luni, 25 noiembrie) pe iTunes si YouTube. Cele opt piese au fost realizate in colaborare cu Grasu XXL, Smiley, Sore, Cabron, Nane, Deliric si DJ Oldskull, in decursul a aproximativ sase luni, majoritatea fiind inregistrate la Okapi Sound Studio.

Prietenia dintre HaHaha Production si Okapi Sound este din ce in ce mai stransa astfel ca Smiley a lansat o alta colaborare ieri - "Da-o tare" cu Cabron si Guess Who. Mai multe detalii despre Constangeles: Volumul 1 gasesti AICI!

Esti curios sa asculti "Sex pe bass"?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL