Trupa Taxi a relansat clipul pentru piesa Despre smerenie cu si mai multe vedete care sustin mesajul (video)

Dupa ce clipul initial al piesei "Despre smerenie" a creat o adevarata controversa, atat in online, cat si in offline, si dupa ce Grigore Lese a cerut explicit sa fie scos din acest "proiect", cei de la trupa Taxi l-au relansat astazi intr-o noua varianta.

 

Astfel, in locul lui Grigore Lese, au aparut rand pe rand, cantand sau recitand expresia "Dumnezeu prefera lemnul. Lemnul si spatiile mici", Marian Ralea, Andrei Aradits, Marius Florea Vizante, Catalin Mitulescu, Pavel Stratan, Cristian Hrubaru, Ovi, Adrian Daminescu, Alin Dinca, Radu Gheorghe, Dana Dorian, Flavius Buzila, Ivan Patzaichin, Dan Fintescu, Tudor Ionescu, Carmen Tanase, Aurelian Temisan, Alina Manole, Nico, Marius Batu, Mike Godoroja, Benone Sinulescu, Ada Condeescu, Cristi Gretcu, Stela Popescu, Dragos Bucurenci, Daniel Iordachioae, Florin Ristei, Marius Manole, Monica Davidescu, Ioan Gyuri Pascu, Cosmin Vaman, Bebe Cotimanis, Mihai Petre si Kempes, alaturi de cei din varianta originala a clipului.

Iata cum arata acum videoclipul piesei "Despre smerenie".

 Cum vi se pare aceasta noua varianta a clipului? Credeti ca au fost justificate reactiile de dupa aparitia acestei piese?

 

Taguri: Taxi

8 comentarii

 • De gustibus non disputandum!

 • Lemn &spatiu mic egal Sicriu !

 • Este data ca exemplu o biserica mica de 100mp din lemn.Daca esti inapoiat mintal si nu intelegi mesajul si te vezi in sicriu,dute.

 • 4. Carmen Toma in 11.05.2016 /17:42

  Tot respectul meu, atat pentru cei care au fost initial in videoclip, cat, mai ales, pentru cei ce au venit ulterior, cu toate valurile negative pe care acesta l-a generat!

 • Extraordinar!

 • Cu siguranta sunt preoti cu har.Aceia au un port simplu,nu haine cu fir de aur,sceptru,masini luxoase.Printre farisei se numara patriarhul Daniel si mitropolitul Ardealului,Streza,un om de nimic,care înjura,blesteama si duce o viata de rege,pe seama fraierilor.Cica masina de 60 mii euro.. .Într-o dacie nu se putea bã.si.Romani,treziti-va !

 • Cred ca nu-i suficient ca sa te sustina un partid politic pentru a face legi bune in interesul cetatenilor, mai este nevoie sa mai faci cateva traininguri pe la cei care reusesc sa faca asta cu succes. Daca tot vezi cum reusesc altii sa administreze bugetul in folosul cetateanului, poate atunci si biserica ar primi mai putine fonduri si veniturile ei ar fi impozitate.
  Felicitari TAXI pentru proiect !

 • Respect Remus Cernea!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL