Uddi feat. Ioana Anuta - Lasa-ma pe mine (videoclip)

Uddi si Jo sau Dragos Udila si Ioana Anuta isi lanseaza prima piesa cu videoclip - Lasa-ma pe mine. Trackul e funny, despre jocul de-a soarecele si pisica dintre un biat si o fata, iar clipul de imagine are doar cativa dansatori care sa ilustreze jocul dintre Jo si Uddi.

„Lasa-ma pe mine este o piesa de vara, cu beaturi urbane si versuri catchy, compus si produsa de catre Randi, in studiourile Famous Production. Colaborarea cu Jo a fost foarte faina, pentru ca ne intelegem foarte bine din punct de vedere muzical. In piesa aceasta nu luam dragostea in serios: ne distram, ne simtim bine si vrem sa va facem sa dansati pe ritmurile noastre”, spune Uddi.

Produs de catre Famous Production, alaturi de Cat Music Romania, single-ul „Lasa-ma pe mine” este un featuring cu frumoasa si energica Jo (Ioana Anuta), finalista X Factor, iar videoclipul este regizat de catre echipa CevaDeVis.

„Piesa aceasta ni se potriveste perfect, atat muzical, cat si pentru ca versurile ne reprezinta. Ne doream de multa vreme sa colaboram, inca din perioada in care eram colegi la X Factor. Punem pasiune in ceea ce facem si sper sa gasiti aceasta pasiune in ceea ce va prezentam astazi”, adauga Jo.

„Uddi este unul dintre cei mai talentati artisti din gasca Famous Production, care a evoluat mult in ultimul an si este o placere sa lucrez cu el si sa compun piese pentru el. Am incredere in viitorul sau muzical si cred ca aceasta piesa va confirma valoarea sa ca artist”, spune producatorul sau, Randi.

Uddi se aude zilele acestea la radio datorita colaborarii pe care o are cu Delia pentru piesa Ipotecat, track ce se afla de cateva saptamani in topul celor mai difuzate piese romanesti. Jo a incercat sa ajunga pe radio cu mai multe piese, insa nu a descoperit formula potrivita pana acum. Totusi, am ascultat-o live cu doua coveruri reusite - vedeti aici si aici

 
Cum vi se pare piesa, ajunge pe radio? Dar de clip ce ziceti?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL