Vanotek feat. Eneli - Tell Me Who (videoclip nou)

Vanotek incepe primavara cu un nou single care se numeste Tell Me Who. Piesa este un featuring cu Eneli, artista cunoscuta de publicul din Romania datorita unor alte colaborari de succes.

 

Piesa a fost compusa de Vanotek si Eneli si produsa de Smash Production, lansata la Global Records, mix si master Sergiu Musteata. Videoclipul a fost regizat si filmat de Michael Mircea cu care a lucrat de fiecare data pentru single-urile lansate.

Inainte de “Tell Me Who”, Vanotek a lansat “Take the Highway”, o piesa compusa de Anastasia Sandu, Angelica Vasilcov, produsa de Vanotek. Vanotek este unul dintre producatorii care se impune din ce in ce mai mult pe piata muzicala din Romania. Dupa lansarea piesei “My Heart is Gone” in colaborare cu Yanka, single ce a stat saptamani intregi in topurile din Romania, Vanotek a revenit cu “I’m Coming Home” cu The Code & Georgian. La cererea fanilor si a publicului care a indragit piesa, Vanotek decide sa se inscrie la Eurovision si ajunge pe locul 2 al Selectiei Nationale.

Va place piesa? Prinde la noi?


1 comentariu

  • New entry: "After Midnight", by Vanotek, with Alexia&Matei (2nd place at Eurovision Romania 2018)

    https://www.youtube.com/watch?v=MdVIoRuQF60&fbclid=IwAR2f2-2gLz0trannJfV92KUGhY4Asd2Ch5uZ3NqCX-ed290nMxVBdyulnRA

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL