Vanotek feat. Minelli - In dormitor (videoclip nou)

Dupa ce in urma cu putin timp, Vanotek si Minelli au colaborat pentru prima data pentru My Mind, revin cu primul single in limba romana, In dormitor.


 

In dormitor a fost compusa de catre Minelli cu Vanotek si produsa de acesta cu Smash Production, mix master Sergiu Musteata,in timp ce videoclipul piesei a fost filmat de catre Michael Mircea, regizorul cu care Vanotek a lucrat pana acum la fiecare videoclip.

Vanotek este unul dintre producatorii care se impun din ce in ce mai mult pe piata muzicala din Romania. Vara aceasta, Vanotek a lansat piesa “Viajero” impreuna cu Hevito.

Dupa lansarea piesei “My Heart is Gone” in colaborare cu Yanka, single ce a stat saptamani intregi in topurile din Romania, Vanotek a revenit cu “I’m Coming Home” cu The Code & Georgian. La cererea fanilor si a publicului care a indragit piesa, Vanotek decide sa se inscrie la Eurovision si ajunge pe locul 2 al Selectiei Nationale. “My Heart is Gone” si “I’m Coming Home” au fost licentiate in tari precum Grecia, Cipru si Turcia.

Va place piesa? Merita Vanotek titlul de producatorul momentului?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL