Vanotek feat. Minelli - No Sleep (videoclip nou)

Dupa ce l-am ascultat pe Vanotek impreuna cu Eneli cu piesa de succes Tell Me Who, producatorul revine cu un nou single, de data aceasta alaturi de Minelli. No Sleep beneficiaza si de un videoclip in fara urmarim tot felul de personaje "damaged" care par sa ilustreze ideea din spatele versurilor.

Piesa a fost compusa de Vanotek si Minelli, produsa de Vanotek la Smash Production, mix si master Serj Musteata. Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de San, actrita principala fiind Andra Semciuc, sora Crinei Semciuc ("Selfie", "Selfie 69").

VANOTEK (pe numele sau Ion Chirinciuc) este un tanar producator si DJ roman, cunoscut publicului din Romania datorita pieselor care au cucerit radiourile, dar si colaborarilor si artistilor cu care a lucrat pana acum. Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat liceul de arta Octav Bancila din Iasi, apoi s-a mutat in Bucuresti si a inceput sa compuna pentru diversi artisti: Dan Balan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

Vanotek a lansat piesele “My Heart is Gone” in colaborare cu Yanka, apoi “I’m Coming Home” feat. Georgian si The Code. La cererea fanilor din Romania si strainatate, piesa a fost inscrisa la Selectia Nationala Eurovision, unde a ajuns in finala. Vanotek pregateste lansarea unui album in aceasta toamna care va include cele mai mai cunoscute piese ale sale precum si piese nelansate inca. El nu se afla la prima colaborare cu Minelli, impreuna i-am ascultat pe In dormitor, iar recent cantareata a atras atentia celor de la Ultra Records cu single-ul ei Empty Spaces.

Cum vi se pare noua lor piesa?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL