Vezi noul clip Delia - 1234 (Unde dragoste nu e)

Delia vine cu partea a doua a povestii din Da, mama, dar de data asta nu mai plange, ci se distreaza alaturi de o gasca intreaga in 1234 (Unde dragoste nu e).

Videoclipul este un fel de continuare a lui “Da, mama”. Este despre viata mea, in clip apar prieteni, oameni apropiati, nu e vorba de o simpla figuratie. Cam fiecare persoana de acolo are locul bine asezat . Apar toti ai mei, exact cum spun si in piesa. Piesa este facuta de Marius Moga si e un remake dupa celebra Unde dragoste nu e a lui Gheorghe Gheorghiu care s-a simtit onorat ca ii folosim refrenul. O simt ca pe un stadiu 2 al Da, mama, doar ca nu e pe nostalgie, ci pe fericire si distractie, a spus Delia.

#2 Piesa se adreseaza celor cu varste cuprinse intre 5 si 30 de ani, iar mesajul piesei este unul cat se poate de evident: NU mai sariti in pat, se strica salteaua! Am lucrat la acest clip 24 de ore si in timpul lui, nu a baut si nu s-a distrat nimeni, practic mi-am chinuit prietenii. Piesa asta a fost destul de asteptata, in sensul in care in ultima perioada am cantat numai balade pop rock, asa ca m-am decis sa o dau si in petrecere. Life's too short to take yourself too seriously.

#3 Am doua invitate special, cu care am dezvoltat o relatie deosebita si vreau sa le multumesc pentru participarea in videoclip. Imi cer scuze ca a fost prea cald in locatie si v-ati dezumflat pana la final, dar noi tot va iubim! Ofelia si Eusebia sunt extraordinare, vi le recomand si pentru alte activitati amuzante.

#4 Daca dragoste nu e, va aduc eu, sunati-ma, a mai adaugat Delia la povestile despre noul ei videoclip.

1234 e cel de-al patrulea single promovat de pe cel mai nou album lansat de Delia, Deliria. Pana acum am regasit-o in topuri cu Da, mama sau Gura ta, un featuring cu Deepcentral sau Ce are ea. In plus, Delia a mai colaborat si cu baietii de la Taxi pentru Atat de trist, iar fanilor le-a oferit in intregime concertul Welcome to Deliria

Cum vi se pare videoclipul?

 

Taguri: 1234, delia

3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL