Vezi noul videoclip Dorian cu Smiley!

Anul trecut v-ați întors nostalgici „iar și iar” la „Marea albastră". Anul acesta, Dorian vă provoacă să lăsați inhibițiile deoparte și să ascultați „Sexual", noul său single realizat împreună cu Smiley.


<<Sexual>> este o piesă cu un sound unic, experimental. Combină elemente de dub, dancehall și muzică electronică, targetul ei fiind ringul de dans. Colaborarea cu Smiley face din acest experiment muzical un statement cu mare potențial. Piesa este compusă de Andrei 'RURD' Mihai. ", spune Dorian.

Pentru piesa de mai jos, muzica si versurile au fost compuse de Andrei Mihai, Dorian, Smiley, Elena Moroșanu si Edwin Serrano. Clipul video este semnat de Ciprian Strugariu si HaHaHa Video Production. PLAY!

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Noul single Dorian feat. Smiley –„Sexual" este cea de-a zecea piesă lansată în cadrul maratonului muzical început la 1 mai. Mai rămân 21 de piese noi pe care le veți putea asculta pe Urban.ro. La finalul lunii, toate cele 31 de producții muzicale vor fi disponibile pe compilația #maimusic.

Intre timp, Smiley face ravagii in topuri cu OARECARE!

Taguri: dorian, smiley

1 comentariu

 • 1. alinalina in 11.05.2015 /20:18

  BETOOOOOOOON!
  SUPER HIT!!!!!!!
  Bravo Dorian si Smiley, cei mai tari HAHAHA SUPERPRODUCTION!!!!!!!
  Ce vara nebuna ne asteapta in cluburi!!!
  WOOOOOOOW!!!!!!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL