Videoclip Bitza - Numele Tau

Asa cum va spuneam Bitza se pregateste sa isi lanseze albumul "Goana dupa fericire" impreuna cu GSP, cum au facut majoritatea artistilor din HipHop de la noi in ultima vreme (sau cei cu muzica pentru target orientat majoritar spre publicul masculin).

Astazi a aparut pe site-ul GSP si videoclipul despre care va povesteam, la primul single promovat ( "Numele Tau" ), care este un remix al unei piese mai vechi Holograf: "Oriunde te vei afla". Materialul video a fost filmat la sfarsitul anului trecut, in regia lui Alex Ceausu (Ador Media) si va fi lansat in curand si pe posturile muzicale.

Un video making of si o multime de poze de la filmarile clipului piesei “Numele tau” v-am aratat AICI si AICI.

Fara alte povestiri haideti sa urmarim clipul.


23 comentarii

  • 21. lucica02 in 24.01.2010 /23:22

    cine e tipa de pe panoul ala cu poze?

  • ce daca s-a mai folosit ideea de spargeri...ar insemna sa nu se mai faca piese de dragoste ca au mai facut si altii? sau sa nu mai fie impuscaturi in filme ca au fost si la altii?

  • 23. hailei_2007 in 30.01.2010 /00:14

    Super misto a iesit... Imi place foarte mult, videoclipul in schimb, e nereusit... Desi se distrug chestii pe acolo si oamenii sunt nervosi, parca-i lipseste tocmai energia. Cand te incordezi mai tare si astepti punctul culminat, se topeste suspanse-ul happy
    Dar oricum... melodia rocks... sau hip-hops sau whatever laughing

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL