Videoclip Blue Nipple Boy - Bear Comes Naked

Astazi, la emisiunea Tonomatul DP2, a fost lansat primul videoclip oficial al trupei Blue Nipple Boy. Piesa promovata este al treilea single al lor, Bear Comes Naked.

Despre Blue Nipple Boy v-am vorbit de curand cand i-am descoperit si am aflat ca aveau un concert in Bucuresti. Am fost la showul lor si am ramas surprins atmosfera de acolo - ma asteptam un pop-rock insa am gasit si mult reggae si oameni care fredonau si erau cu mainile in aer.

Bear Comes Naked e deja no.1 la Radio Guerilla in TopShow. De altfel, piesele lor au fost in heavy-rotation pe radioul respectiv, ei fiind printre singurii care au indraznit sa ii difuzeze.

Zi de vara in natura, pret de 10 ore, Blue Nipple Boy s-au intrecut in a-si demonstra abilitatile si calitatile masculine, in speranta ca vor impresiona audienta exclusiv feminina. Din fericire si semn bun pentru cariera muzicala a trupei, singurul lucru care l-a impresionat pe fete a fost performance-ul baietilor pe insulita unui rau. Avand buget 0, videoclipul a fost regizat de Alexandru Balta si Radu Barbu, director de imagine.

E un proiect despre care veti auzi mai multe, in curand, pregatim ceva special cu ei. Pe Blue Nipple Boy ii gasiti pe Facebook si YouTube. Mie-mi place materialul asta, e hippie! 5-6-9-11, let me take a bite from heaven!


2 comentarii

  • Cat de tare suna si ce linistitorbig grin ooff de ce nu intra pe radio si asa ceva ??????poate sa puneti voi bazele unui post de radio smug ar fffffiiii eeexxxccceeelleeennnttt big grin
    Bravo baieti !big grin

  • Urban Radio love struck. suna bine laughing

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL