Videoclip: Guess Who feat. deMoga - Tot mai sus

 

Asa cum a fost anuntata, premiera noului videoclip Guess Who a avut loc pe MTV in urma cu cateva momenta. Cum probabil foarte multa lume si-a dat seama, piesa "Tot mai sus" este in colaborare cu Marius Moga, aka deMoga.

 

Materialul video a fost filmat la sfarsitul lunii mai in regia lui Iulian Moga si a beneficiat de o productie impresionanta, o adevarata desfasurare de forte (tir, elicopter pentru filmare). Single-ul "Tot mai sus" a fost lansat in urma cu o luna, strangand  aproape 2 milioane vizualizari pe canalul oficial Okapi Sound de YouTube.

Compus de Guess Who si Agresiv, acesta poarta numele celui de-al doilea album din cariera artistului, care va contine colaborari cu Grasu XXL, Spike, Agresiv, DOC si altii.  Albumul va fi lansat cu GSP la sfarsitul acestei luni.

In clip il puteti vedea pe Aris in rolul principal, fiul Andreei Esca in varsta de numai 7 anisori care este ajutat de cei doi artisti sa isi indeplineasca visul.

Date tehnice:

Text: Guess Who

Muzica: Guess Who / Vlad (Agresiv) / deMoga

Mix: Grasu XXL / Mitza (Agresiv)

Master: Metropolis Studio (London, UK)

Label: MusicExpertCompany

Casa productie: Okapi Sound

De pe albumul Guess Who - "Tot mai sus"

Site oficial: guess-who.ro

Pagina facebook: Facebook.com/GuessWhoRomania

Artwork: Griffo.

 

Cum vi se pare clipul?

 

 

 


42 comentarii

  • cel mai bun video facut in romania... cu artisti romani.. e o performanta

  • War bei der Studio Tobac Tour 2011 in der Oliva Lounge in Berlin mit dabei. Der Abend hat sehr viel Spass gemacht und meine Vorliebe ffcr die Cain Daytona ekwgcet. Thorsten Wolfertz hat mit Witz und Fachwissen durch den Abend geffchrt. Es war so gut das ich gleich eine Kiste der Cain Daytona Double Toro mit dem einzigartigen Sampler mitgenommen habe. Freue mich schon auf den ne4chsten Abend durch den Herr Wolfertz ffchren wird.Grfcdfe aus Berlin,Frank Grunow

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL