Videoclip hip hop - Ad Litteram - Ganduri de noiembrie

Ad Litteram revine cu un videoclip pentru Ganduri de noiembrie, un remix al piesei originale aflata pe albumul Rani Cicatrizate. Ad Litteram si Angeles isi unesc fortele alaturi de Alin Cozma la chitara electrica si bass, in timp ce Mircea Zanian semneaza regia clipului.

Recunosc, eu nu am ascultat piesa asta inainte, dar imi place si eu nu sunt aia care sa se omoare dupa rap. Imi aduce aminte de melodiile misto pe care le auzim in afara scoase de Usher sau Chris Brown, asa ca nu pot decat sa il felicit pe Ad Litteram pentru acest track.

Videoclipul e bun, ceea ce nu se poate spune despre multe clipuri aparute in ultima perioada, are poveste, are drama si mai ales are imagine buna. E bine filmat si bine montat si nu cred ca a avut super buget, ca unele clipuri ale cantaretilor mainstream din Romania. 

Albumul Rani Cicatrizate a aparut in 2010 si este al cincilea material al rapperului, cuprinzand colaborari cu Bitza, K-Gula, Pacha Man sau Sonny Flame.

Noi atunci va prezentam in premiera videoclipul pentru piesa care da titlul albumului, un featuring cu Angeles si Vlad Dobrescu, o piesa la fel de buna ca cea pe care tocmai ati ascultat-o. Vedeti aici clipul realizat de Alex Ceausu.

Va place piesa asta? Ati mai ascultat Ad Litteram pana acum?


4 comentarii

  • WOW CE CLIP! Dar unde e clipul?

  • @Anda, asta incerc si eu sa aflu. Sper sa il urce la loc.

  • L-am gasit dar deja l-au sters iar.
    Angeles suna a manelist. Se straduieste prea mult sa fie "soul" laughing Pacat, ca la Sisu pe album a facut treaba buna.

  • 4. AlexandrElla in 09.02.2012 /15:07

    e februarie laughing cam tarziu!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL