Videoclip Puya & Alex: "Sus pe bar" (DJ Grass remix)

puya-alex-sus-pe-bar-filmari-clip

ATENTIE: INTERZIS MINORILOR!!!

Asa cum va anuntam cu cateva zile in urma, astazi a avut premiera pe KissTv.ro videoclipul piesei "Sus pe bar". Este un remix realizat de Dj Grass pentru albumul "Romanisme 2" al lui Puya si este in colaborare cu Alex Velea.

Clipul a fost filmat la sfarsitul lunii octombrie, in club Eleven din capitala, in regia lui Alex Ceausu de la Ador Media. V-am prezentat pe atunci in exclusivitate poze de la filmari si un video making of (care are aproape 20.000 de views!). Veti avea un soc atunci cand veti urmari videoclipul, deoarece este interzis minorilor iar noi n-am publicat atunci nimic 'hard-core'... Materialele facute de noi au fost "cuminti". Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat!

Puya ne-a declarat despre videoclip intr-un interviu:

Nu e mult de povestit: 3 fete, arata bine, noi turnam sampanie pe ele, ne distram, ne simtim bine… Ce sa zic. Vreau sa vad numai studente sus pe bar, sa danseze bete-bete! Cam asta e ideea principala. M-am gandit sa fie numai de online, am vrut sa fac un clip pe care nici sa poti sa-l bagi la televizor.

Pentru a urmari videoclipul trebuie sa intrati aici: http://www.kisstv.ro/muzica/arhiva-video/puya-sus-pe-bar.html. Nu uitati: ESTE INTERZIS MINORILOR!!!

Ce ziceti... too much? :-s


61 comentarii

  • park ar fi murit Gutza si toate fanele lui cu coeficient de inteligentza 0000 asculta "Pishu"

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL