Voltaj - Pic, pic (premiera videoclip)

Voltaj a lasat in aceasta noapte, in premiera pe Urban.ro, noul videoclip pentru piesa "Pic, Pic", extrasa de pe albumul "Da vina pe Voltaj" lansat anul trecut alaturi de Cat Music.

Regizat de catre Spike, “Pic-Pic” clipul spune intr-un mod amuzant povestea unei iubiri imposibile, dar care, pentru eroul povestii, are un final fericit.

“Ne-a placut foarte mult ideea non-conformista a clipului. Intoteauna ne-au atras lucrurile care ies din tipare, si chiar le-am incurajat.”, povesteste Calin Goia.

Sa dam un pic, pic play!

Voltaj continua sa surprinda publicul cu o abordare inedita a povestilor de iubire in care eroii principali pot fi albinute care zboara din floare in floare sau margarete romantice care isi asteapta aleasa.

Pana acum au fost nominalizati la 3 categorii la On Air Music Awards (Cel mai bun pop-rock  cu "Lumea e a mea", Cel mai bun dance cu "Da vina pe" si Cel mai bun videoclip cu "Da vina pe Voltaj").

In luna aprilie vor pleca intr-un turneu national si cauta o trupa tanara care sa cante in deschiderea concertelor lor.

Cum vi se pare noul lor videoclip? Sunteti un pic, pic, indragostiti de el?


4 comentarii

  • Imi place. Nu e o poveste sau o idee foarte comuna, e un clip care se cam deosebeste de celelalte iar finalul... nu l-am anticipat. Melodia suna ok de asemenea.

  • 2. Razvan.R in 29.03.2013 /18:36

    Mie videoclipul mi se pare o porcarie straight face..si sincer nici melodia nu-mi place..

  • Daca toate melodiile lor au fost de succes, in opinia mea, tind sa cred ca aceasta nu va intra in Topuri... e un pic-pic sh*t straight face

  • 4. IonutDb in 31.03.2013 /19:22

    Eu nu stiu de ce fac pt romani videoclipuri de genul. Nu percuteaza romanul cu sapa la asa ceva! Bv voltaj, ca reusesc sa aduca ceva nou de fiecare data, iar pentru tristii care nu inteleg despre ce e vorba, vedeti ca sunt sani pt voi.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL