Voltaj a filmat "Lumea e a mea" deasupra capitalei (ziua 2, foto)

Trupa Voltaj ne-a trimis niste poze foarte tari de la filmarile noului videoclip: "Lumea e a mea". Calin Goia, colegii sai de trupa si actorii din clip au filmat deasupra Bucurestiului, pe una din cele mai inalte cladiri din capitala.

Dupa ce v-am prezentat poze realizate de colegul Bimus din prima zi de filmare a noului videoclip Voltaj, e timpul sa vedem ce s-a intamplat in a doua zi, ce au facut membrii trupei cu regizorul Dan Petcan si cum vor ilustra noua melodie.

Piesa se numeste "Lumea e a mea" si este inclusa pe albumul "Da vina pe Voltaj" care va fi disponibil in curand in magazine.

Filmarile noului videoclip Voltaj au inceput duminica trecuta in curtea interioara a Facultatii de Litere din Bucuresti (vezi AICI prima parte a pozelor). Au continuat pe una din cele mai inalte cladiri din Bucuresti unde jocul actoricesc cu apa, vant, soare, fum si sarituri periculoase a mers mai departe, alaturi de povestea de dragoste pe care o vom vedea in curand.

Mi se pare destul de riscant sa filmezi intr-un loc atat de inalt insa... sunt sigur ca a meritat si vor avea cadre interesante, iesite din comun. Dupa ce s-au plimbat pe noul pod de la Basarab si prin centrul vechi al Capitalei in clipul "Da vina pe", de data asta vom avea ceva diferit, mai romantic.

Pana cand piesa "Lumea e a mea" va fi urcata din nou pe YouTube, va las cu acest interviu exclusiv cu trupa la studio in care au vorbit despre noul album. E luat intr-o pauza de repetitii.

 Voi ce ziceti de fotografiile astea, nu-i asa ca sunt fabuloase?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL