Voltaj a filmat videoclipul "Lumea e a mea" (poze)

Voltaj a filmat videoclipul noului lor single in week-endul trecut. Piesa "Lumea e a mea" va beneficia de un visual special regizat de Dan Petcan cu care baietii au mai lucrat in trecut.

Filmarile noului videoclip Voltaj au inceput duminica, in curtea interioara a Facultatii de Litere din Bucuresti. Decorul gandit de Calin Goia si colegii sai impreuna cu regizorul Dan Petcan arata bine, vom avea un dans in ploaie si un mesaj mai sensibil.

Dupa ce au dat lovitura din nou cu "Da vina pe", Voltaj se pregateste de inca un hit. Singura varianta e melodiei "Lumea e a mea" pe care am gasit-o pe YouTube, o aveti mai jos, e o colaborare cu Kamelia produsa impreuna cu George Hora!

In curand vom reveni cu detalii despre noul clip Voltaj, deocamdata ne bucuram de balada asta si va aducem aminte ca "Da vina pe" s-a auzit prima oara pe Urban.ro. Recent, colega Alexandra a facut un interviu exclusiv cu trupa la studio in care au vorbit despre noul album.

Voltaj a avut doua nominalizari la Romanian Music Awards 2012 si era de asteptat sa castige cel putin un premiu, cel pe care il merita in fiecare an: Best Live.

Voi ce ziceti de piesa asta, va fi un HIT?

Foto: Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL