Vunk - Asa si? (teaser videoclip)

VUNK lanseaza special pentru Instagram un teaser al noului lor videoclip, Asa si. Este primul proiect romanesc ce foloseste Instagramul ca rampa de lansare pentru un teaser oficial.

 

In avanpremiera noului videoclip pentru piesa Asa si, VUNK a postat astazi in exclusivitate pentru comunitatea sa de pe Instagram un teaser cu 10 secunde din film.

Decizia este una surprinzatoare pentru ca in comunitatea VUNK de pe Facebook sunt mult mai multi membri, iar o postare acolo ar fi fost mai eficienta. Explicatia a venit insa de la liderul trupei, Cornel Ilie, pe pagina de Facebook: "Clipul "Asa, si?!" este gata! V-am pregatit un teaser sa vedeti cateva imagini din el, dar nu vi-l aratam aici, ci pe VUNKstagram. Asa suntem noi, mai altfel, dar si de-asta va place asa mult trupa noastra:)

Lansat in urma cu doar citeva zile, contul instagram.com/trupavunk a adunat deja zeci fani care beneficiaza de fotografii postate in timp real de la evenimentele la care participa trupa, dar si secvente amuzante din viata membrilor trupei. Promisiunea baietilor este ca Vunkstagram e locul unde fanii pot vedea lucruri, poze, locuri cu trupa cum nu o pot face nicaieri, nici pe pagina de Facebook (facebook.com/VunkOfficial) , nici pe blogul lui Cornel Ilie (cornelilie.ro/) si nici pe site-ul trupei.

Videoclipul Asa si, urmeaza sa fie lansat oficial vineri, 19 iulie. Pana atunci, ascultati AICI noul single al baietilor, e fresh si rece!

Tu urmaresti trupa Vunk pe Instagram?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL