Vunk feat. Irina Rimes - Stai langa mine (videoclip nou)

“Stai langa mine”, cel de-al patrulea single lansat de pe noul album Vunk, “Extrovertit” dupa “Camera ei”, “Hai, mersi” si “Imbracati sau goi” (feat Alina Eremia), este prima colaborare a trupei cu Irina Rimes.

“Credem foarte tare in puterea cuvintelor. Un singur cuvant poate schimba o lume intreaga. Stai langa mine pentru ca orice iubire merita o noua sansa. Acesta este mesajul piesei pe care am ales sa-l spunem printr-un videoclip cu un puternic impact vizual, in care predomina doua culori: galben si rosu. O poveste simpla, cu doua personaje care se cauta prin gesturi si priviri. 

"Mi-am dorit sa regizez eu clipul pentru piesa asta, sa creez starea pe care am vrut sa o transmitem vizual. Este o abordare usor atipica a unui clip romanesc, din punct de vedere al incadraturilor si unghiurilor de filmare, ”a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

"Este o piesa pe care am scris-o impreuna cu Andy Banica si care ne-a placut foarte mult. Am vrut sa o lansam, iar cand a aparut ocazia unei colaborari cu Vunk, am stiut exact ca “Stai langa mine” este piesa. Si lui Cornel i-a placut de la prima ascultare si acum ne bucuram sa va prezentam rezultatul final”, a spus Irina Rimes.

“Stai langa mine” este cel de-al doilea videoclip al trupei Vunk, dupa “Sari” ale carui scenariu si regie sunt semnate de Cornel ILIE.

De peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor in rockul romanesc. Cel mai bun concert romanesc, primul show multimedia, primul afis exclusiv din gifuri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi tehnologii si cantece ce aveau sa fie pe primul loc in topurile radio de-a lungul a multor saptamani: “Pleaca”, “Asa si”, “Scapa-ma de ea” sau “Numai la doi”. In mai 2017, se lanseaz cel de-al 8 album al trupei, Extrovertit, in cadrul celui mai grandios show indoor, Secretul tau.

Va place videoclipul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL