Willow Smith - Do It Like Me (videoclip)

Willow Smith a lansat videoclipul pentru Do It Like Me (Rockstar), un material asteptat de ceva vreme, dar care abia acum apare. Clipul e compus din cadre filmate prin Paris, New York si Londra si arata foarte bine, iar piesa e oricum foarte tare.

Do It Like Me (Rockstar) e o melodie cel putin la fel de buna ca Whip My Hair si se pare ca va face parte de pe albumul Knees and Elbows care va aparea candva anul acesta sub sigla Roc Nation.

Urmatiti mai jos montajul, Willow arata foarte bine si chiar are comportament de rockstar, de admirat pentru o pustoaica de doar 11 ani.

Willow a mai lansat doua piese pana acum, dintre care una e un featuring cu Nicki Minaj. Fireball se anunta a fi un super track, dar dupa lansare nu a intrat in nici un top si a fost un rateu din punct de vedere al vanzarilor, mai ales daca facem comparatia cu Whip My Hair. Primul single a primit discul de platina in SUA si a ajuns pana pe locul 11 in topuri, ceea ce nu se poate spune niste despre 21st Century Girl si nici despre colaborarea cu Nicki Minaj. Ramane de vazut daca Rockstar va fi urmatorul single, are potential de hit si o poate aduce pe Willow din nou in atentia publicului.

Ce ziceti de clip? Dar de Willow, credeti ca mai are sanse?


5 comentarii

 • 1. Alexandra in 02.05.2012 /14:00

  penibil

 • 2. Ryan A. in 02.05.2012 /15:04

  21st Century Girl a fost si el un HIT in America , difuzandu-se putin si in Romania . Cat despre Rockstar este o piesa foarte reuista . O sa rupa topurile cu piesa asta !

 • Da' repede i-a mai crescut parul... bine, asta daca si clipul e filmat mai recent. Mie totusi nu-mi place atitudinea asta de rough&bad girl, nu mi se pare potrivita unui copil. De altfel, e talentata, si nici muzica ei nu suna ca una potrivita celor de varsta ei. (adica de copii, mai exact big grin )

 • 4. 404 Error Face in 03.05.2012 /22:13

  Gooooooooooooooo, girl! love struck

 • 5. Florina in 05.05.2012 /18:20

  e pinibila rau..... nicki minaj 2 i dont want to see nu vreau sa vad peste cativa ani ce o sa fie

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL