Yanka - Jungle (video behind the scenes)

Yanka a lansat in urma cu o luna un nou videoclip, Jungle, si pentru ca pregatirile dureaza mai mult decat filmarile in sine, cantareata ne aduce un material din culise. Alaturi de coregraful Madalin Farc, Yanka ne arata cum au decurs filmarile.

Pentru cel mai recent videoclip al sau, “Jungle”, Yanka l-a ales drept coregraf pe Madalin Farc, cunoscut si ca cel mai tanar coregraf roman, dar si datorita colaborarilor cu Alexandra Stan, Inna, Smiley, Marius Moga si multi altii. Mai jos avem un videoclip behind the scenes in care il vedem si pe regizorul Khaled Mortar, atent la toate detaliile productiei video.

Despre coregrafia realizata de tanarul artist care a stat in spatele show-urilor de la Romanii au talent, Yanka a marturisit: “Madalin Farc este cel care m-a provocat sa dansez si sa am curajul sa scot la suprafata iubirea mea ascunsa pentru dans! Este inainte de toate un OM deosebit, un coregraf exigent si foarte creativ, care a stiut sa ma puna in valoare ca artist performer. Este mai mult decat un coregraf, este o sursa bogata de inspiratie!”

De cealalta parte, Madalin Farc a adaugat: “Yanka a avut incredere totala in mine si mi-a dat frau liber in crearea coregrafiei. E cel mai frumos sentiment atunci cand lucrezi cu oameni deschisi si doritori sa se redescopere”.

Voi ce ziceti de videoclip? Piesa v-a placut?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL