Zayn feat. Sia - Dusk Till Dawn (videoclip nou)

Zayn ne ofera un nou single, o piesa pe care o vom fredona in curand pentru ca e un super featuring cu Sia. Dusk Till Down beneficiaza si de un videoclip plin de actiune, in care Zayn se transforma intr-un adevarat James Bond.

Regizorul videoclipului e Marc Webb, responsabil pentru 500 Days of Summer si The Amazing Spider-Man, iar alaturi de Zayn, in rolul fugari, o gasim pe Jemima Kirke, pe care fanii o stiu din serialul Girls. Piesa imbina stilul moody si linistit al cantaretului britanic cu refrenele puternice si usor de retinut ale compozitoarei australiene, iar rezultatul suna foarte bine si poate marca chiar o trecere a artistului britanic intr-o alta zona.

Piesa e cel de-al doilea single promovat de pe urmatorul album al cantaretului britanic, dupa ce si-a facut un debut de succces cu Mind of Mine, ce a dat super single-ul Pillowtalk. Desi nu e fan al aparitiilor live, acuzand atacuri de panica, se pare ca fostul membru OneDirection poate avea o cariera solo de succes si fara acestea. In afara de Still Got Time, noi l-am mai ascultat si cu featuring-ul I Don't Wanna Live Forever, piesa cu Taylor Swift care se regaeste pe coloana sonora Fifty Shades Darker.

Va place noua piesa Zayn? Dar de videoclip ce ziceti?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL