Vivien O'hara feat Adrian Sana - "Too late to cry"

Va prezint in premiera o noua piesa, un nou proiect: "Too late to cry", semnata Vivien O'Hara feat Adrian Sana. Este un proiect nou al casei de discuri Roton si, de asemenea, primul feat din cariera lui Adrian Sana.

Vivien O'Hara este o tanara si talentata cantareata de opera (studiaza opera la Cluj). In 2008, Adi i-a propus o colaborare pentru piesa "Romantic World" (cover dupa Dana Dawson). Anul acesta a compus piesa "Too late to cry", singura persoana potrivita pentru a o interpreta fiind Vivien O'Hara.

Acestea fiind spuse, va las sa ascultati piesa si va invit sa ne spuneti ce parere aveti despre acest proiect nou!

Vivien O'hara feat Adrian Sana- "Too late to cry":


164 comentarii

  • Nici nu seamana cu melodia a lu' Armin Van Buure - In And Out Of Love happySi pe deasupra se termina ca ceaiul winking

  • m-am saturat sa scriu pe atatea linkuri. chiar nu vede nimeni ca aceasta melodie este un plagiat dupa armin van buuren "in and out of love" chiar nu observa nimeni mizeriile din muzica romaneasca? chiar nu observa nimeni cum sana ala se da drept tiesto in videoclip????? Doamne ce zdrente de oameni. Doamne ce mizerii, ce falsi, ce hoti imputiti!!!!!!!!!!!!!

  • OMG ! Macar daca ai fi citit comentariile, nu esti singurul care crede asta insa iti spun un lucru: tu chiar nu intelegi ce nu e plagiat ? tu chiar nu inteleg ca subiectul asta e inchis demult ?! Te rog, nu mai reveni si tu acum la subiectul asta... mi-a ajuns atat mie cat si celorlalti, daca tie ti se pare ca e plagiat... bravo tie dar nu ne zapaci si pe noi la cap. Dute si colinda alta "usa" cu asta.

  • e copiata clar...imi pare rau pentru fanele lui adrian dar mi se pare ff penibil ca piesa ta de debut ca artis solo sa fie plagiata!!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL