Vocea Romaniei: au inceput preselectiile! Unde te poti inscrie?

Vocea Romaniei 2014 da startul preselectiilor online si anunta noul sezon al emisiunii care a pornit carierele multor cantareti romani! Afla unde te poti inscrie!

Pro TV a anuntat oficial deschiderea preselectiilor pentru al patrulea sezon al show-ului Vocea Romaniei, care va debuta in toamna 2014.

Începând de astăzi, cei care vor să participe la emisiunea muzicală de pe Pro TV se pot înscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, după perioada de înscrieri urmând caravana care ajunge în mai multe orașe din România.

Reprezentanții Pro TV nu au oferit, însă, detalii despre noua componență a juriului din care a iesit Horia Brenciu pentru a se alătura postului concurent, Antena 1.

Vocea României a fost al doilea cel mai urmărit show de divertisment în 2013, după emisiunea Românii au talent, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro. Vocea României a fost urmărită, la fiecare ediție, de puțin peste două milioane de telespectatori, la nivel național, dintre care 1,2 milioane de la orașe.

Acestea sunt informatiile publicate de paginademedia.ro. PRO TV a primit foarte multe reactii negative cand a anuntat in luna martie ca showul Vocea Romaniei va fi anulat! Imediat dupa au anuntat ca vor incerca "Voice Kids", Vocea Copiilor insa au revenit asupra deciziei iar din toamna vom avea din nou competitia celor mai bune voci care i-a propulsat pe Julie Mayaya si Stefan Stan in muzica romaneasca.

Inscrierile au inceput deja pe site-ul concursului. Ramane de aflat cine se va afla in juriu, zvonurile indica faptul ca nici Marius Moga, nici Smiley si nici Loredana nu ar mai fi in carti pentru a ocupa unul dintre scaunele rosii.

AICI poti sa te inscrii la preselectiile Vocea Romaniei 2014!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL