VOLTAJ - live la Radio 21 (video surpriza)

Codruț Kegheș a împlinit astăzi 43 de ani iar colegii lui din Gașca lui Găinușă i-au făcut o mulțime de surprize foarte emoționante.

Trupa Voltaj a venit la Radio 21 pregătită pentru un concert live și i-au cântat lui Codruț nu doar "ca la 20 de ani", ci și cea mai recentă piesa a lor, "De la capăt" - piesa cu care se află în competiție pentru Eurovision 2015.

În fața acestui concert super exclusiv, la care Codruț Kegheș a fost singurul spectator, prezentatorul matinalului de la Radio 21 a fost nu doar suprins, ci a rămas fără cuvinte, având lacrimi în ochi. O imagine cu care publicul nu este obișnuit pentru că Kegheș e cunoscut mai ales pentru umorul său și pentru talentul actoricesc de a se transforma în multe personaje.


 

Vezi mai jos imagini din momentul în care Codruț Kegheș a descoperit că Voltaj sunt un cadou special de ziua lui!

"Piesa asta îți desface pieptul și intră prin tine până la suflet. Mi-am revăzut o parte din viață, din toți acesti ani", le- a zis Codruț băieților de la Voltaj, iar mai târziu le-a mărturisit colegilor că a fost cea mai emoționantă aniversare din viața lui pentru că niciodată nu a fost bombardat de atâtea urări speciale.

I-au mai urat la multi ani în direct o trupă de mariachi, prietena lui - Maria- care a fost si complice pentru realizarea surprizelor, băiatul lui - Ștefan, dar și cei 23 de copii ai clasei 2-a A de la Colegiul Sportiv Nadia Comăneci din Onești împreună cu doamna învățătoare Elena Racosh care se aflau la ore și care sunt fanii lui Codruț.

Mihai Găinușă, Codruț Kergheș, Marina Neagu, Bogdan Ciudoiu și Shrubel formează Gașca lui Găinușă. Îi puteți asculta la Radio 21 în fiecare zi de luni până la vineri de la 7.00 la 10.00.

Asculta AICI celelalte piese concurente la Eurovision 2015 in Selectia Nationala!

Taguri: radio 21, voltaj

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL