Voltaj aduce motoarele inteligente la Polivalenta!

Trupa Voltaj dezvaluie o alta surpriza pentru mega-concertul din 20 martie - motoarele inteligente.

Ai vazut concerte pe care nu le poti uita, adevarate showuri, in care luminile de scena si efectele speciale sunt perfect sincronizate, iar fiecare beat devine un spectacol absolut in spatele caruia se afla motoarele inteligente.

Folosite de catre celebra trupa germana Rammstein, in concertele sale, motoarele inteligente exista doar in dublu exemplar in Europa, iar pentru concertul “Meci de Box” din 20 martie - Sala Polivalenta, trupa Voltaj le va aduce pentru prima oara intr-un show produs in Romania, direct din Olanda.

Pe langa aceasta, concertul Voltaj ne va surprinde prin multe momente impresionante, scene mobile, lasere si pirotehnie, artisti de marca.

Mega-concertul "Meci de box" vorbeste, intr-o nota optimista, despre tumultul vietii de cuplu in care se poate regasi oricine si despre momentele care ne readuc zambetul pe buze. Si pentru a pastra zambetul pe buze cat mai mult, Flori de lux, alaturi de Voltaj, au pregatit o surpriza pentru doamnele si domnisoarele prezente la Sala Polivalenta.

Recent, trupa Voltaj a lansat videoclipul “Meci de box”, o analiza amuzanta a vietii de cuplu, cu inerentele ei momente de tensiune, compromisuri, dragoste si bucurie. 

Ne vedem la Polivalenta?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL