Voltaj porneste intr-un turneu din toata inima pentru Romania

 Voltaj pleaca intr-un nou turneu prin tara, incepand cu luna august. Din toata inima ii va duce pe baieti prin Ardeal si prin Moldova, pentru ca apoi sa se intoarca la Bucuresti pentru concertul Din toata inima Simfonic. 

Este o premiera si o bucurie pentru noi sa cantam alaturi de o orchestra filarmonica formata din 45 de muzicieni. Ne pregatim intens pentru acest concert si abia asteptam sa vedem reactia fanilor nostri cand vor auzi piese mai vechi si mai noi cantate alaturi de o orchestra”, a declarat Calin Goia, solistul Voltaj. Toate incasarile de la concertul din Bucuresti vor fi donate copiilor aflati in dificultate prin intermediul asociatiilor: World Vision Romania, Salvati Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundatia Casa Hospice si inv. Carmen Damian.

“Din toata inima pentru Romania” este motivul pentru care Voltaj si Kaufland au pornit la drum impreuna in acest turneu. “Faptul ca am reprezentat Romania intr-un concurs international anul acesta ne-a facut sa ne simtim si mai mandri decat eram de tara noastra. Ne iubim tara si ii apreciem istoria si meleagurile frumoase pe care le are. Noi consideram ca este extrem de important sa-i facem sa gandeasca la fel pe cei care au doar opinii negative la adresa Romaniei si a romanilor. Ne dorim sa-si dea seama ca au multe motive pentru care ar trebui sa fie mandri ca s-au nascut aici. Haideti sa promovam impreuna valorile romanesti! Haideti sa sustinem din toata inima Romania!”, adauga Calin Goia.

Voi ce ziceti de demersul celor de la Voltaj? Ii sustineti? 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL