Skip to content

Colaborare Media Forest – Monden.info

Pentru ca am inceput sa va prezentam clasamentele muzicale din SUA si am observat ca sunteti interesati de ele, ne-am gandit sa va aducem topurile muzicale romanesti, realizate in functie de difuzarile de pe teritoriul Romaniei.

Am placerea sa va anunt colaborarea dintre Monden.info si Media Forest. Incepand cu acest weekend vom publica numeroase topuri: cu difuzarile pe radio / pe tv ale pieselor romanesti, cele straine si multe altele.

Pentru a intelege despre ce este vorba si pentru a va explica de ce Media Forest este o sursa de incredere aveti mai jos mai multe informatii despre serviciile sale.

Media Forest este o companie ce ofera monitorizare in timp real pentru industria muzicala si a publicitatii. Sistemul lor detecteaza automat si instantaneu evenimentele media, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, si produce rapoarte utilizatorilor sistemului, transformand aceste informatii primare in informatii utile si cunostinte puternice de marketing.

Se bazeaza pe o tehnologie militara elaborata de catre un grup de oameni de stiinta si experti din USA. Initial s-a aplicat doar in domeniul militar, prin furnizarea in timp real de informatii privind detectia instantanee a aparitiei anumitor evenimente de importanta strategica pe anumite canale media din toata lumea (tv, radio, internet), in vederea suportului deciziilor de interes strategic.

In termeni tehnici: Media Forest utilizeaza module tehnologice de inteligenta artificiala si amprentare acustica pentru extragerea din spectrograma sonora a unui set unic de caracteristici si informatii, in vederea realizarii unei monitorizari complet automatizate si extrem de precisa a anumitor evenimente de interes care pot aparea pe canale media publice (muzica, reclame, videoclipuri, evenimente media). Tehnologia de detectie Media Forest monitorizeaza in prezent 224 de canale media in USA (50), Europa (109) si Israel (28) oferind business intelligence instantaneu, de o calitate si acuratete exceptionala.

Serviciile lor sunt destinate artistilor, compozitorilor, caselor de productie, impresarilor, managerilor si altor profesionisti pentru acces imediat la informatie corecta privind aparitia in media audio si video a evenimentelor de interes personal. De asemenea, se adreseaza si companiilor care deruleaza contracte de publicitate in media, media buyeri, agentii de publicitate, statii media (radio, TV, online) prin furnizarea de informatii in timp real privind continutul difuzat pe canalele media, competitive intelligence, analize si rapoarte privind evolutia difuzarilor materialelor publicitare.

Ce parere aveti? Sunteti curiosi sa aflati care sunt cele mai difuzate piese in Romania?

Citește în continuare