Skip to content

Concert pentru Anca Parghel – poze, recenzie

 

 

Aseara, la Sala Radio, a avut loc un concert organizat in scopul strangerii de fonduri pentru Anca Parghel. Stim cu totii de problemele cu care se confrunta artista in acest moment. Noi ii dorim in continuare multa sanatate si suntem increzatori ca va reusi sa treaca si peste acest hop. Evenimentul a fost organizat de postul Romantica (teledon la care s-au strans peste 40.000 de euro), fundatia Renasterea si Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR).

Nu uitati de conturile in care puteti depune bani pentru a o ajuta pe Anca: Cont Lei: RO30INGB0000999901012954 Cont Euro: RO73INGB0000999901012956

Am fost la eveniment si va las mai jos pozele pe care le-am facut. Au fost peste 20 de artisti pe scena. Comentariile legate de performeri le gasiti langa poze. Vreau sa mentionez ca artistii noi si comerciali au facut playback (exceptie face Anda Adam) in pofida celor din generatia veche care au mers toti pe live. Overall, a fost un show interesant! 🙂

Adrian Daminescu – cand prezentatorii show-ului au anuntat ca urmatorul artist va interpreta piesa Si m-am indragostit de tine sala a inceput sa strige Wassabi. A urmat o mica dezamagire cand au auzit ca e vorba de Daminescu. :)) Are o voce buna, oricum.

 

Alb Negru – au urcat pe scena alaturi de cei de la Trouble si au interpretat noul single Kalimba. Show-ul e foarte tare dar sa-mi explicati si mie de ce era Andrei in pantaloni de trening pe scena. 😐

Analia Selis – nu prea a bagat-o nimeni in seama. Mie mi s-a parut simpatica. 🙂

Anamaria Ferentz – a emotionat publicul cand a declarat ca vine de la inmormantarea unei prietene care a murit din cauza cancerului. A cantat o piesa in spaniola si a fost primul artist al serii care a ridicat sala in picioare.

Anda Adam – piesa Ajutor, live, foarte bine, show misto, imbracata vulgar, prea mult galben. Am auzit multe comentarii urate din public atunci cand a urcat pe scena. 😐

Benone Sinulescu – a fost amuzant, publicul parea foarte incantat de aceasta aparitie.

Damian Draghici & Brothers – a fost o aparitie linistita, ma asteptam la mai mult dupa concertul de la Arenele Romane.

Delia si Matteo – am ras cu lacrimi cand am vazut tinuta Deliei si a dansatoarelor. Stiu ca nu am vreo treaba cu moda&stuff dar pot sa spun ca arata PENIBIL in hainele alea de carnaval? :))

Doina Spataru – o voce buna si o aparitie indelung aplaudata.

Florin ChilianImnul tarii e foarte tare :)) Publicul s-a amuzat foarte tare pe piesa aia. Bravo!

Gabriel Cotabita – am ramas 😐 cand am vazut cum interpreteaza Ave Maria. Sincere felicitari!

Hara – cea mai tare aparitie a serii, dupa mine. Hitul Muro Shavo a ridicat toata sala in picioare, atmosfera a fost dementiala. Instrumentistii mimau piesele pentru ca nu aveau cabluri conectate :))

Ionut Dolanescu – a cantat vreo 2 piese in care ne-a aratat ca are voce. So what?

Luminita Anghel – acelasi Let me try din 2005. Nu a impresionat pe nimeni.

Madalina Manole – nu stiu de ce, insa a fost una din cele mai asteptate aparitii ale serii. A fost bine – si-a potrivit hainele, atitudinea si vocea cu evenimentul asta si a smuls bis-ul din gura multora.

Marcel Pavel – are o voce foarte buna, stiam deja. Atat.

Silvia Dumitrescu

Sylvia – am ramas surprins sa vad femei de varsta a 3a care fredoneaza Feel :-O . A fost insotita de Trouble si a fost misto, ca de obicei. Unde era DJ Rynno?

Vlad Mirita – a fost atat de plictisitor incat nici nu mai stiu ce a cantat. ideea e ca are o super-voce de tenor pe care o controleaza foarte bine. De-aia a pierdut Eurovisionul!

Citește în continuare