Skip to content

Concertul Maximilian & Grasu XXL de la Piatra Neamt a fost anulat

UPDATE: concertul de diseara de la Iasi a fost de asemenea anulat deoarece firma 69% pur care i-a contactat pentru aceste concerte nu si-a respectat clauzele si are probleme de ordin financiar, nefiind in stare sa-i plateasca. Grasu XXL si Maximilian inca sunt in aceste momente la Piatra Neamt si isi cer scuze pentru fanii care asteptau aceste concerte si cumparasera deja bilete. Va rog anuntati mai departe acest lucru pe cat posibil.

Concertul Maximilian si Grasu XXL care trebuia sa se tina aseara la Piatra Neamt in club Central a fost anulat din cauza situatiei financiare a organizatorilor.

Artistii au fost prezenti in club la probele de sunet (vedeti pozele de mai jos – multumim Serban Sebastian pentru ele!) insa dupa aceea au aflat ca organizatorii nu ii pot plati. Astfel, concertul a fost anulat. Organizatorii au anuntat acest lucru de abia dupa ce s-a strans lumea in club si un dj s-a ocupat de warm-up, iar la aflarea vestii aproape toata lumea a plecat.

Am scris acest articol deoarece cineva extrem de \’binevoitor\’ a inceput sa raspandeasca zvonul ca de fapt artistii ar fi dat tzeapa, ceea ce este absurd avand in vedere ca au fost prezenti la probele de sunet, erau in oras si au si promovat concertul pe conturile lor oficiale de sociale (Facebook, Twitter etc).

Deoarece este vorba de acelasi organizator ca la concertul care ar trebui sa se tina in seara asta in Iasi in club Skye, situatia evenimentului este inca incerta. Revenim cu detalii cat putem de rapid.

Detalii despre ce s-a intamplat aseara gasiti si AICI.

Asta imi aduce aminte de ceea ce se intampla in fiecare vara pe litoral: cluburile anunta fel si fel de artisti ca ar veni sa cante, cate 2-3 chiar in fiecare seara, insa artistii fie nu au habar, fie sunt anuntati ca nu au reusit organizatorii sa stranga destui bani pentru a ii plati. Astfel, cluburile sunt pline fiindca s-au folosit de imaginea artistilor respectivi si toata lumea asteapta concertul, iar organizatorii anunta in ultimul moment ca de fapt artistii le-ar fi dat tzeapa. Bineinteles, artistii ies cel mai prost din toata treaba asta…

In fine… uitati pozele de la probele de sunet de ieri:

 

Citește în continuare