Skip to content

Florin & Mihai – despre Hi-Q in 2010

Florin Grozea si Mihai Sturzu au trimis un mesaj tuturor celor care erau curiosi sa afle ce se va intampla mai departe cu trupa Hi-Q, ce au de gand sa faca in continuare…

Cred ca deja stiti cu totii povestea celor 3 soliste pe care le-au avut: Dana Nalbaru – a plecat deoarece nu ii placea muzica pe care o canta, Nicoleta Dragan – care s-a mutat ulterior in America, si Anya Buxai – care si-a anuntat plecarea in direct la Happy Hour, motivul fiind faptul ca nu se mai intelegea cu Mihai si nu era de acord cu deciziile sale de management (Mihai era plecat in Asia atunci cand a fost facut anuntul iar trupa nu stia nimic de aceasta decizie, cu o seara inainte fiind in studio sa traga voci pentru o noua piesa)… Dupa toate acestea, dupa aproape 14 ani de cand exista trupa Hi-Q, baietii au decis sa ia totul de la zero iar din martie sa concerteze intr-o noua formula.

Mai departe nu-mi ramane decat sa va invit sa cititi mesajul lor si sa lasati comentariile voastre in care sa spuneti ce credeti (cu siguranta toate vor fi citite de ei).

 

Salutare, salutare!

 

Totul a pornit in 1996 in Brasov, cu doi liceeni care visau cu ochii deschisi. La inceput Hi-Q a insemnat Florin si Mihai, unul dintre ei se ocupa de muzica, elalalt de organizare. Am primit in trupa noastra oameni deosebisi, membri si colaboratori, cu care am atins culmi mai presus de visele noastre. Ne-am bucurat la venirea fiecaruia, am regretat fiecare plecare in parte!

Am fost surprinsi de modul in care Anya a decis sa plece dar ea avea dreptate undeva: oricat am vrut sa functioneze aceasta formula ea nu functiona. Formula de trei fiind in sine un compromis, ea nu avea viitor. Probabil o stia si Anya. Independent de planurile si entuziasmul nostru timpul si experienta au dovedit ca trupa Hi-Q inseamna Florin si Mihai.

In spatele unui proiect longeviv se afla multa munca, responsabilitate, dedicatie, altruism si profesionalism. Ne permitem sa credem ca am respectat cu rigoare aceasta reteta.

Hi-Q va continua sa ofere muzica, sa aduca bucurie la concerte, sa adune gasti de fericire.

Ne cerem scuze ca albumul la care munceam de aproape 2 ani nu va aparea in primavara, asa cum promisesem. Luam totul de la zero si pregatim melodii noi, inovatoare ca sound si abordare! Va fi un experiment muzical ce va va surprinde. 🙂

Din luna martie 2010 concertele live Hi-Q vor fi prezentate intr-o formula noua, la band adaugandu-se doua voci feminine.

Acest moment este unul dificil dar plin de speranta. E un drum nou si in acelasi timp o intoarcere la origini. Dupa 14 ani am inteles ca formula initiala era cea puternica, formula lipsita de compromisuri.

Florin Grozea si Mihai Sturzu Hi-Q

 

 

 

Citește în continuare