Skip to content

Loredana in direct la CNN

 

loredana-groza-conferinta-presa-cerbul-de-aur-081-5

 

Maine de la ora 22:30 Loredana este invitata la postul american de televiziune CNN unde va vorbi despre despre ce insemna sa fii artist inainte de caderea comunismului, cum a fost sa fie interzisa de mass-media acelei perioade, despre ce a insemnat pentru ea un atat de mare succes cu milioane de discuri vandute inca din adolescenta, cum a evoluat industria muzicala dupa evenimentele din decembrie ’89, dar si despre ce presupune sa fii artist in Romania in ziua de astazi.

 

“Sunt extrem de onorata de faptul ca CNN m-a ales sa fiu purtatoarea de cuvant a muzicii romanesti si imi pare bine ca dupa 20 de ani de la Revolutie, “Buna seara, iubite”, un cantec interzis la televizor in acea vreme, a devenit un simbol al libertatii. Dupa 20 de ani, CNN-ul este din nou aici, la fel ca si in decembrie ’89. Adolescenta de atunci n-ar fi crezut niciodata ca intr-o zi va putea spune lumii intregi despre tot ce s-a intamplat in Romania si in muzica romaneasca din acele vremuri si pana in prezent. Cine ar fi crezut ca o sa fiu martor a acelor evenimente care au schimbat totul atat de dramatic si ne-au dat puterea de a fi noi insine si de a ne exprima liber?”, declara Loredana.

 

Materialul difuzat in prime time va continua sa ruleze toata noaptea de 23 decembrie si dimineata de 24, insa va putea fi urmarit si pe cnn.com/international incepand cu 24 decembrie.

Interviul pe care Loredana il va acorda televiziunii americane face parte dintr-un material mai amplu legat de Revolutia din 1989 realizat si difuzat de CNN.

 

Citește în continuare

Videoclip Dya - "Snow Story"

Cel mai recent single Dya poarta numele "Snow Story" si a fost lansat astazi impreuna cu videoclipul pe site-ul libertatea.ro.Piesa "Snow Story" este compusa de Catalin Dascalu iar videoclipul prezinta…

Citeste mai mult