Skip to content

Newsflash 13 ianuarie

 

isle-news-extra

 

* Dupa ce Jay-Z l-a rugat pe Simon Cowell sa-l puna la masa juriului pentru concursul The X Factor Kelly Rowland isi exprima si ea dorinta de a face parte din acest juriu si a anuntat ca va parasi aceeasi postura din cadrul American Idol dupa ce ii va expira contractul pentru sezonul 9.

* Larry Crowne este numele filmului care il pune pe Tom Hanks in postura de actor-regizor. Alaturi de el pe platourile de filmare revine si Julia Roberts alaturi de care a mai jucat in Charlie Wilson’s War (2007).

* Beyonce face o pauza in cariera muzicala. Artista a declarat ca dupa ce isi va incheia turneul mondial, luna viitoare la Trinidad Tobago, isi va lua o pauza pana la jumatatea anului 2010. Beyonce si-a planificat sa se odihneasca si sa isi reincarce bateriile. Va reamintesc ca artista a primit 10 nominalizari la Grammy, gala ce va avea loc pe 31 ianuarie 2010 la Staples Center din Los Angeles.

* A avut loc premiera celui mai nou clip Keith Urban Til Summer Comes Around, piesa inclusa pe albumul Defying Gravity si clasata pe locul 14 in topul Billboard Country Songs.

 

 

Citește în continuare