"No Sleepin'": Cea mai bine vanduta piesa romaneasca de la MIDEM

Piesa de revenire a Corinei pe piata muzicala a fost cea mai bine vanduta piesa romaneasca la MIDEM anul acesta. "No Sleepin'" a fost de asemenea licentiata in Spania, Franta, Belgia, Olanda, Luxemburg, Rusia, Polonia, Africa de sud si Andora, urmand si altele in curand.

Asta inseamna ca se va auzi pe radio/tv in tarile mai sus mentionate, cu sanse reale de a deveni hit. Piesa beneficiaza si de un videoclip controversat si apreciat in acelasi timp, pe care l-ati putut vedea in premiera la noi.

Prezenta in Observatorul de la 16.45 de vineri (18 februarie) Corina a explicat inca o data povestea cu trupa LaVive: trupa de fete participanta la Popstars in Germania a avut un album de debut care a continut coveruri dupa mai multe piese ale romanilor. Piesa No time for sleeping a fost aleasa ca prim single si de aceea a fost promovata si a beneficiat de un videoclip. Mai multe detalii despre albumul "No Sleep" al fetelor din Germania puteti gasi AICI.

Ce ziceti, va deveni hit afara?

 


6 comentarii

 • 1. fanmondenPUNCTinfo in 20.02.2011 /18:57

  Ma bucur . A prins bine piesa asta love struck mie unul chiar mi-a placut , probabil singura piesa de genul acesta care mi-a placut in ultimii 2-3 ani laughing , nu ma prea impac cu "muzica asta romaneasca "

  RESPECT CORINA + JJ !!!!!!!

 • Ma bucur sa aud asta.. happy Corina merita; piesa e fff buna la fel si videoclipul!

 • La asta chiar nu ma asteptam laughing Dar e foarte tare ! Bravo !

 • Buna..
  daca e cea mai vanduta piesa romaneasca..as dori si eu sa stiu cine de la cine a luat melodia pentru ca "LaVive" au aceeasi melodie big grin
  uitati'va si voi:
  http://www.youtube.com/watch?v=BaL47U6WjW8

  as dori un raspuns happy

 • gasesti aici explicatiile: http://www.monden.info/muzica/videoclipuri/premiera-videoclip-corina-feat-jj-no-sleepin/

 • @Diana: raspunsul il gaseai daca nu te rezumai la a citi doar titlul si aruncai un ochi peste cel de-al treilea paragraf al articolului.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL