Skip to content

Pyuric – invitata la concertul BLACK EYED PEAS @ Londra (27 mai)

De 3 saptamani abia astept sa pun articolul asta pe hartie (sau, ma rog, in pixeli). Fratilor…… am fost invitata la concertul Black Eyes Peas din Londra de pe 27 mai!!!! 😀

Stiti deja ca Black Eyed Peas e una din trupele mele preferate, am fost si la concertul lor din 2007 din Romania… si cu ocazia asta imi cer scuze celor de la Universal ca i-am intrebat aproape lunar cand mai vin prin Romania. :)) Pe principiul daca nu vine muntele la Mohamed…, uite ca se duce Pyuric la BEP, si asta datorita celor de la Avon.

Fergie a devenit recent noua imagine Avon iar acestia au invitat la concertul BEP de la Londra cate 2 persoane din fiecare tara, una din offline si una din online. Practic, eu am fost invitata sa reprezint onlineul romanesc!

Voi pleca acolo pe 26 mai, pe 27 mai voi fi la concert si after-party, iar pe 28 seara imi iau zborul inapoi spre casa. In toate aceste zile voi fi prezenta si la cateva conferinte de presa, aveti la sfarsitul acestui articol programul exact.

Bineinteles ca voi face sute de poze si va voi tine la curent cu tot ce se intampla acolo. ;;)

Let’s get it started!!!

 

From ME by V.B.

 

P.S. ieri am aparut la emisiunea Fan X de pe B1TV, am fost invitata sa discut despre ultimul videoclip BEP Imma be rocking that body… coincidenta a fost ca aceasta invitatie a venit cu 24 de ore inainte de cea pentru concertul de la Londra. :))

Programul 26-28 mai:

27 May (Day 1) Agenda – Fragrance & Haircare:

Morning – breakfast and downtime Lunch Fragrance workshop and Q&A with IFF representative Catherine Mitchell. Including an introduction to Fergie’s debut fragrance, Outspoken. Afternoon Introduction to Advance Techniques Lotus Shield with Avon’s haircare expert Anthony Barrow. Group introduction to the product followed by individual blow outs from UK Saco Salon stylists. Evening Attend an exclusive pre-show party in celebration of Fergie’s Outspoken, followed by VIP attendance at the Black Eyed Peas concert.

28 May (Day 2) Agenda – Skincare & Make-up:

Morning Introduction to Avon’s exciting new skincare range for women aged 60+, Anew Platinum with a Research & Development expert. Lunch at hotel restaurant Afternoon Make-up tutorial with Avon’s celebrity make-up artist Jackie Tyson. Focusing on Avon’s hero products and key make-up newness in Q4. Depart London

Citește în continuare