Skip to content

Recapitulare articole 21 – 28 iunie

 

recapitulare_21-28iunie

 

In primul rand ne cerem scuze ca am scris mai rar zilele acestea, dar toata echipa este plecata si foarte ocupata. Promitem sa revenim in forta!

Saptamana aceasta muzica a intrat in doliu. Moartea lui Michael Jackson a socat intreaga lume si ne-a facut sa ne reamintim de mega hit-urile lansate de catre acesta. Regele muzicii pop n-a murit, traieste in continuare in sufletul celor care i-au iubit muzica.

Doi artisti internationali ne-au trecut pragul si au sustinut concerte in Romania. Este vorba de Duffy si Craig David. Florin a luat un interviu trupei Voltaj in care ne-au declarat in exclusivitate ca nu se destrama si a fost prezent la concertul lor.

Multe videoclipuri s-au lansat in aceasta saptamana, atat ale artistilor romani (Wassabi, Corina, Anna Lesko, Neylini etc), cat si ale celor internationali (50 Cent, Akon etc).

Ce alte articole am mai scris puteti vedea in lista de mai jos.

Luni – 22 iunie

 

Marti – 23 iunie

 

Miercuri – 24 iunie

 

Joi – 25 iunie

 

Vineri – 26 iunie

 

Sambata – 27 iunie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește în continuare

Concert CRAIG DAVID @ Turabo

O recenzie de la concertul lui Craig David de aseara, realizata de Anca! Multumim Anca. :) Pozele sunt realizate de Olix si nu de fotograful nostru. Acestea fiind spuse, va…

Citeste mai mult