Skip to content

Sopot Hit Festival 2008

 

Marius Giulia Sopot

 

Sunt sigura ca v-am bagat in ceata. Ce este Sopot Hit Festival? Este unul dintre cele mai mari si mai importante festivaluri internationale de muzica si dateaza din anul 1961.

Ok. Am lamurit asta. 😀 Off..sincer sunt emotionata. Nu ma pot concentra sa scriu ceva pompos sau ultra serios pentru ca palmele imi sunt deja transpirate de emotie. De ce emotie? Pai…emotie pentru ca pot, in sfarsit, sa va anunt una dintre cele mai incredibile vesti din ultima vreme. Stiti toti ca eu am de ceva ani (multi chiar) o relatie stransa cu Marius Nedelcu. Suntem prieteni, suntem colaboratori, iar acum, in anul de gratie 2008, colaborarea noastra a luat o alta turnura. Cu toate ca am fost foarte trista cand s-a intamplat toata despartirea de Akcent, am fost alaturi de el pe aceasta cale si l-am sustinut pas cu pas. Mai mult decat atat, am dus colaborarea noastra profesionala la un alt nivel. Pe langa conturile lui online de care ma ocup, am reusit sa il introduc pe Marius, ca artist solo, pe piata din Polonia.

Cu ajutorul fanilor de acolo (tnx Magda!!!) si asistata de cei de la Media Pro Music (multumesc din suflet si cu plecaciuni Apriliei, Oliviei si lui Cristi) Marius a patruns puternic cu melodia Rain pe cel mai mare radio polonez, Eska Radio, si pe data de 9 august o sa fie prezent cu aceasta melodie la festivalul de la Sopot. 😀 Super veste, dar….NU E TOT! ;;)

Cu aceasta ocazie eu am devenit managerul lui pentru tot ce inseamna strainatate si de acum inainte voi merge cu el la toate concertele si evenimentele din afara tarii. . Da, da, da!!!! ME! JE! IO! In concluzie, o foarte imbufnata de somn, dar extrem de fericita, Ada, o sa fie prezenta la ora 4 dimineata, in aeroportul din Bucuresti, impreuna cu Marius, Giulia si dansatorii lui Marius, pentru a pleca la Sopot!.

Va promit ca o sa vin cu multe info, poze, o sa si filmez intreaga excursie si o sa-mi iau o tona de pantofi de la Venezia (cea mai tare firma de pantofi din Polonia). In incheiere vreau sa multumesc iar tuturor fanilor din Polonia pentru devotamentul lor, dragalasenia lor si ajutorul lor neconditionat. :* >:D< Jesteś najlepsza i nie mogę się doczekać kiedy Cię zobaczę. ;;)

Cei care mai doresc info si vor sa vorbeasca cu Marius o pot face pe site-ul lui pe care il vom lansat dimineata, in varianta fan-friendly si temporara, cu ajutorul lui Gonzo, cel care m-a ajutat si cu blogul de desene animate. :X

Citește în continuare