Skip to content

Teaser: interviu Grasu XXL – despre Oameni (luni, 29 noiembrie)

Saptamana asta am stat de vorba cu Grasu XXL despre cel mai nou album al sau, Oameni, care a aparut de curand pe piata. A iesit un interviu XXXL :)) extrem de interesant, pe care-l vom publica in noaptea de duminica spre luni, chiar la miezul noptii. Pana atunci insa, va las cu un scurt pasaj din interviu drept teaser si o poza dintr-o sedinta foto noua realizata de Studioul.ro .

Grasu XXL despre muzica hip-hop difuzata la radio:

 

M-am intalnit cu niste prieteni din America zilele trecute si m-au intrebat nu exista radio de rap in Romania? Nici macar din astea ilegale?!.

 

Cred ca radiourile solicita o muzica foarte ‘vie’ iar ceea ce inteleg ei prin ‘vie’ nu e ceea ce intelegem noi si de asta cred ca se intra atat de greu pe radio. Acuma, e alegerea fiecaruia si n-ai ce sa le spui practic, fiindca radioul e un business si omul trebuie sa-si faca audientele. Culmea e ca toata lumea din radio asculta melodiile noastre, sunt fani Okapi agugugu-bu-lalala, dar cand vine vorba de business toata lumea se da inapoi fiindca “vai, e rapul”.

Eu sper sa se schimbe lucrurile astea, sper ca si noi o sa ne schimbam si o sa facem muzica din ce in ce mai buna si mai accesibila pentru oamenii de la radio. N-a sunat foarte bine asta cu mai accesibila, da\’… Uite, de exemplu Azi NU mie mi se pare o piesa foarte grea, pe care n-as fi dat-o niciodata la radio. Si uite, cu toate astea, a intrat la radio, s-au schimbat niste chestii… A fost si lobby-ul lui Dorian… Eu cred ca e loc de rap la radio, dar trebuie sa fie un rap nu foarte underground, ca sa zic asa.

 

Foto: Studioul.ro

Citește în continuare