Andreea Balan @ Dansez pentru tine

Sincer si cu mana pe inima pot sa spun ca Andreea Balan si Petrisor Ruge sunt unii dintre cei mai buni dansatori din aceasta editie a emisiunii "Dansez pentru tine". Se vede pur si simplu cat de mult iubesc sa danseze si cat se implica in acest lucru. Nu e o joaca si chiar a avut dreptate cand a spus saptamana trecuta ca ei sunt profesionisti. :) Imi pare rau ca nu am gasit inca secventa de tango in care i s-a ridicat Andreei Balan complet rochia (nice ass :"> ) pentru ca a fost unul dintre cele mai senzuale tangouri pe care le-am vazut.

Daca acest show ar insemna doar dans, si nu smiorcaiala copy-cat a Iuliei Vantur, ar fi perfect!

 

 

Update: Andreea si Petrisor Tango (merci Deea!)

 

 

UPDATE: mai multe detalii despre finala "Dansez pentru tine".


24 comentarii

  • Imi place Andreea Balan. Danseaza si canta bine. Totusi nu mi-a placut tangoul. Nu mi-a placut rochia -n-o avantajeaza tinutele astea,nu sunt potrivite pentru tangoul argentinian si nici dansul in sine nu mi-a placut.Tangoul argentinian e un dans pasional pe care Andreea nu l-a "avut". Mi-a placut in schimb -la tangou-perechea Laura-Bogdan. Au interpretat mai bine ,muzica era mai comerciala si nu mai vorbesc de tinuta.(rochie,par,pantofi etc.)
    Totusi Andreea Balan si Petrisor sunt preferatii mei.
    Intamplator am fost in Argentina. Am fost la show-uri de tango. Am niste inregistrari de acolo cu niste tangouri de-ti pica plombele. Exista si alt gen de tangou ,deosebit de spectaculoase ,care i s-ar potrivi Andreei ca o manusa.
    Daca o intereseaza sa-mi trimita un email.

  • [...] facem o scurta recapitulare: Andreea Balan si Petrisor Ruge au fost senzationali inca din prima editie, Laura Cosoi si Bogdan Boanta sunt incredibili si ne-au demonstrat ca sunt [...]

  • [...] mai scris despre subiect Monden.info, [...]

  • cum se numeste tangoul pe care Andreea si Petrisor danseaza? pls incerc de mult sa aflu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL