Impresii "Dansez pentru tine" Editia V

 

Laura Cosoi Bogdan Boanta Dansez pentru tine

 

Aseara am apucat si eu sa vad o mare parte a show-ului "Dansez pentru tine" Editia a V-a.

In primul rand ma bucur ca au lasat-o mai moale cu toate lacrimile si suspinele iar copii pentru care se lupta vedetele sunt absolut adorabili! In ciuda problemelor pe care le au, sunt veseli si te inspira pur si simplu. :X

Cuplurile sunt ok, dar orice s-ar zice, cel format din Laura Cosoi si Bogdan Boanta este incredibil. Cel mai mult mi-au placut cand au dansat dansul tiganesc. Incredibila energia pe care o au si chimia dintre ei este speciala. Se vede ca sunt dansatori profesionisti. ;)

Andreea Balan si Petrisor Ruge au fost si ei la inaltime si, din punctul meu de vedere, meritau mai mult. ;)

Smiley si Adriela au fost si ei buni, iar ea este cea mai eleganta cand vine vorba de dansat Slow Fox. Are o tinuta a corpului care imi place foarte mult.

La cealalta extrema s-au situat Cristina Rus si Mihai Botezat care au fost DEZASTRU! Ea cu noii sani ridicati pana in gat 8-| era mai preocupata sa ii zdrangane decat sa danseze si nu a existat pic de chimie intre cei doi! Mai bine se misca Mihai desi este mult mai plinut decat ea. Cred ca o sa castige duelul numai pentru ca are fani mai multi decat Delia. Mie personal nu mi-au placut deloc.

Restul cuplurilor, Alex Velea-Cristina Stoicescu, CRBL-Mirela Tiron, Andra-Cornel Ogrean, au fost buni, dar nu au iesit in evidenta.

In alta ordine de idei, sunt curioasa daca scandalul dintre juriu si coregrafi este regizat sau nu... Sincer nu mai cred nimic din ce se da la tv pentru ca stim cu totii ca se creaza scandaluri doar pentru audienta. :|

Voua cum vi s-a parut emisiunea? Cine credeti ca o sa piarda duelul?


24 comentarii

 • [...] Balan si Petrisor Ruge au fost senzationali inca din prima editie, Laura Cosoi si Bogdan Boanta sunt incredibili si ne-au demonstrat ca sunt dansatori profesionisti, Andreea si Petri ne-au lasat fara cuvinte la [...]

 • smiley si adriela cea mai elegabta stilata frumoasa extraordinara ... miar lua fff mult timp sa ai caracterizez

  andrea sipetri nu ami plac delok el da dar ia ......

  laura si bogdan super pereghe chear fff frum

  c.r.b.l si mirela andreea face tot farmecul acestei perecgi

  andra si cornel denis cel mai frum copil din emisiune

  delia si ionut ami plac fff ,ult


  cristina si domn profesor cristina a avut fff mare ghinion si ata pot spune

 • 23. Ana-Maria Coanda in 12.11.2008 /23:07

  Cum pot ajunge in public la DANSEZ PENTRU TINE???? Nu vreau bani, vreau doar sa fiu acolo, sunt curioasa cum se petrece totul in realitate.

 • e foarte frumoase poza

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL