(P) De McHappy Day prietenii McDonald’s sprijina Fundatia Ronald McDonald

Campania „Mi-e poftă să fac bine” a adus pe 18 noiembrie la McDonald’s persoane publice, parteneri, angajați și clienți care au devenit pentru câteva ore purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susține Fundația pentru Copii Ronald McDonald.

Cel mai important eveniment din cadrul campaniei, McHappy Day, a avut loc ieri la restaurantul McDonald’s Unirii din București. Pentru prima dată, evenimentul a ajuns și în Timișoara pe 15 noiembrie, la restaurantul McDonald’s Stadion.

În 18 ani de când activează în România, Fundația pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 15.000 de familii în cele două „Case departe de casă” din București și Timișoara. Părinții nu plătesc cazarea și pot fi aproape de copii, pentru a le oferi toată susținerea și dragostea lor.

Campania „Mi-e poftă să fac bine” are ca scop principal strângerea de fonduri pentru susținerea activității Fundației Ronald McDonald în România și pentru construirea celei de-a treia case Ronald McDonald.

Liliana, mama lui David-Gabriel: „Căsuța Ronald McDonald este pentru noi a doua casă, este casa departe de casă. Este confortabilă, utilată cu absolut orice ai nevoie, dar mai presus de toate, e plină de căldură sufletească.”

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundației pentru copii Ronald McDonald. Persoane publice, parteneri, angajați și prieteni ai McDonald’s devin pentru o zi purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susține cauza Fundației pentru Copii Ronald McDonald. Printre vedetele care au ales să fie alături de Fundația Ronald McDonald și de familiile găzduite în cele două „Case departe de casă” se numără Nicolai Tand, Diana Munteanu, Amna, Diana Bart sau Amalia Năstase.

În cadrul campaniei ”Mi-e poftă să fac bine!” desfășurată în perioada 14 – 20 noiembrie, McDonald’s donează Fundației Ronald McDonald câte un leu din prețul fiecărui Big Mac sau McChicken (sandviș sau meniu) vândut. De asemenea, în cadrul campaniei, în fiecare dintre cele 68 restaurante McDonald’s din țară, clienții, angajații și partenerii companiei sunt încurajați să doneze pentru cauza din acest an a Fundației în cutiile de donații de la casele de marcat.

Despre Fundația pentru Copii Ronald McDonald

Fundația pentru Copii Ronald McDonald a fost înființată în 1998 și este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Timișoara și din București care găzduiesc familiile copiilor spitalizați pe durata tratamentelor medicale îndelungate. În total, peste 15,000 de familii au fost primite în aceste “Case departe de casă”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundația pentru Copii Ronald McDonald.

 

De asemenea, începând cu anul 2013 Fundația este coordonată de un consiliu onorific, din care fac parte:
Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul spitalului de copii Grigore Alexandrescu
Prof. Univ. Dr. Mărgit Șerban, directorul secției de hemato-oncologie a spitalului de copii Louis Țurcanu Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicină sportivă br<> Dna. Amalia Nastase, Founder & CEO Amalia Năstase Communications
Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s România

Taguri: macdonalds

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL