(P) Telekom Romania sustine cea de-a doua editie a Maratonului International Brasov, primul din Romania cu un traseu dintr-o singura tura

Telekom Romania sustine a doua editie a Maratonului International Brasov care va avea loc pe data de 29 mai 2016, ca parte a campaniei „Miscarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom Romania.

Pentru prima data in Romania, alergatorii impatimiti de cursele lungi vor avea parte de un traseu format dintr-o singura tura, marcat si acreditat oficial AIMS.

Maratonul International Brasov este oficial inscris in lista evenimentelor internationale de acest gen si, de aceea, la aceasta editie vor participa alergatori din mai multe tari, precum: Canada, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Polonia, Rusia, Scotia, Suedia, USA.

Pasionatii de alergare se pot inscrie la urmatoarele probe, in limita unui numar cumulat de 2000 locuri:

  • Proba de maraton (42,195 km)
  • Proba de semimaraton (21,097 km)
  • Cursa de 10 km
  • Cursa de 5 km
  • Stafeta (4 x 10,5 km)
  • Curse speciale de 500 m si 1 km pentru copiii cu varste intre 4 si 14 ani


Inscrierea se face online, pe site-ul Maratonului Brasov, in perioada 29 februarie - 22 mai, dupa consultarea prealabila a Regulamentului disponibil aici. In momentul inscrierii, participantii sunt rugati sa mentioneze cursa la care doresc sa participe.

Taxele de participare variaza intre 20 de lei (cursa de 5 km) si 320 de lei (cursa de stafeta), in functie de perioada si proba la care se inscriu participantii. Pentru cursele de copii nu exista taxa de participare.

Prin intermediul Fundatiei Telekom Romania, taxele stranse la proba de 5 km Si 15% din valoarea taxei la probele din competitie (maraton, stafeta, semi-maraton si proba de 10 km), vor fi donate in beneficiul copiilor cu autism din cadrul Asociatiei Copiii de Cristal.

„Suntem foarte bucurosi ca prima editie a Maratonului International Brasov a avut un mare succes, fapt demonstrat si de numeroasele solicitari de inscriere primite de la alergatori din alte tari. Prin programul „Miscarea face bine” sustinem de sase ani sportul si un stil de viata sanatos si, in acelasi timp, sprijinim diverse cauze sociale. De aceea, va invitam si in acest an sa participati alaturi de noi in numar cat mai mare”, spune Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Maratonul International Brasov este organizat de Asociatia „Sapte Scari” Brasov, in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov, Consiliul Judetean Brasov, Agentia Metropolitana Brasov (parteneri institutionali), Urban Invest, Ciuc Natur Radler, Herbalife, Kronospan, S-Karp, Coresi, Paradisul Acvatic (parteneri) si Dolce Sport, Radio 21, Mytex.ro, Transilvania Expres (parteneri media).

Mai multe detalii despre eveniment, precum Si formularul de inscriere sunt disponibile pe pagina Maratonului International Brasov.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL